Kwinto69 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 w Cerekwi jeden Antek z grillem stoi szkoda że browaru jeszcze nie ma
Kali S4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 no niestety, coraz częściej ostatnio pod cmentarzami widać takie obrazy- grill, balony,hot-dogi:facepalm:
streetrace Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeszcze pare lat i będziemy parkować 2km dalej, bo na parkingu rozłoży się cyrk i wesołe miasteczko...
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Hehehe. W sumie wczoraj nie byliśmy na żadnym cmentarzu, bo nie chciałem młodego ciągać w taką pogodę, ale dziś i jutro pojeździmy. Ciekawe czy będą te hot dogi.
Kwinto69 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 haha ja dzisiaj atakuje na Firley ściągnąłem medal of honor Dzień wolny to będzie naparzanka i czekam na głośniki i półkę ---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- dźwięk w gierce urywa łeb ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ---------- Jamal będzie w R-iu 16.11.12 Jamal Live | Free Radom
Kali S4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Hehehe. W sumie wczoraj nie byliśmy na żadnym cmentarzu, bo nie chciałem młodego ciągać w taką pogodę, ale dziś i jutro pojeździmy. Ciekawe czy będą te hot dogi. hot-dogów może dziś nie być,ale obwarzanki na sznurku to na pewno bedą . Młodemu balona kupisz na pamiatkę
Kwinto69 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 na echu dnia widzę że spodobał się mój text jest nawet zacytowany Radom: Przezroczysty nagrobek i nowa świecka tradycja na cmentarzach (zdjęcia) - 2 listopada 2012 ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- głośniki nokia mi dzisiaj dotarły Mam pytanie czy dokupię takie wtyczki np w "zutexie" czy będzie jazda? ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- w półkę
Kali S4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 na echu dnia widzę że spodobał się mój text jest nawet zacytowanyRadom: Przezroczysty nagrobek i nowa świecka tradycja na cmentarzach (zdjęcia) - 2 listopada 2012 - Kwinto , Ty nasz forumowy dziennikarzu,przyznaj się że piszesz do gazety:wink:
Kwinto69 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Kali charytatywnie bo profitów nie ma widocznych na koncie na koniec jeszcze fotka ale nie od nas: Stragany na cmentarzach ale jest już temat zastępczy czy zakupiłeś już choinkę <br /><br /> ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- jeszcze jedno do wszystkich św Zestaw Legia 9zł - Wgrane.pl
Kali S4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 zestaw Legia:kox: W marketach tradycyjnie już,zwijają znicze a wystawiają choinki i bombki i klimat świąteczny już jest:decayed:
Kwinto69 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 od dzisiaj w obi już możesz kompletować zestaw świąteczny
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Odnośnie straganów przed cmentarzami - w sumie moda idzie do nas z hAmeryki. Tam Halloween to wesołe święto. Poza tym, jak słusznie niektórzy stwierdzili - jest popyt, więc jest też i podaż.
Kwinto69 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Oferta - Audi A4 - POLECAM TUNINGOWANE - DZIKIE AUDI W PIĘKNYM KOLORZE. ALU FELGI -17 Z NOWYMI OPONAMI-SZEROKOŚĆ OPONY Z PRZODU 215 A Z TYŁU 235 ,KL poniosło kogoś
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Tuningowane, DZIKIE Audi, WOW. Podziwiam ludzi za wytrwałość.
Tabasko Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ładna sztuka....zastanawiam się nad nim.
streetrace Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ale ulep... Pierwsze pytanie jakie przychodzi do głowy -> Kto produkuje takie zderzaki i po co...? Ale zaraz odpowiadam sobie... skoro ktoś to produkuje to oznacza,że popyt i zainteresowanie jest... Jakbym zobaczył któreś z moich byłych aut po takim "tjuningu", założyłbym chyba sprawę sądową o odebranie mu praw do auta...
Kwinto69 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 to z kategorii mam talent, albo Adam Słodowy zrób to sam Kto zbierał łapka w górę Turbo (guma)
mokom69 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 najgorsze jest to że to przychodzi od jakiegoś maniaka ze wschodu kupione w cenie złomu a u nas dalej jest na to ruch i tylko patrzeć jak zaraz będzie po Radomiu pomykało:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi