Kwinto69 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 na dyzmę jak znalazł ledów na doczepia i bedzie eska....
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 to z kategorii mam talent, albo Adam Słodowy zrób to sam Kto zbierał łapka w górę Turbo (guma) Człowieku, miałem wszystkie numery od 51go. Dopiero z 5 lat temu się tego pozbyłem, a szkoda, bo mogłem sprzedać.
Kali S4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 pamietam,miałem sporo tego towaru,żuchwa ledwo wyrabiała na tej gumie:kox:
kudalty66 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 pamietam,miałem sporo tego towaru,żuchwa ledwo wyrabiała na tej gumie:kox: ale smaczna była, tak samo guma ' Donald' hehe
Kali S4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Donald z Pewexu to był smakołyk:drool3:
Kwinto69 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 to jeszcze z kolekcjonerskich pamiętam "kukuruku" wafelki z pewexu:decayed:
Tabasko Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 a pamietacie gumy SZOK ? takie kwaśnie..... jakas połowa lat 90-tych
Kwinto69 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Nawet mały Jaś wie co dobre - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Bielun22 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 a pamietacie gumy SZOK ? takie kwaśnie..... jakas połowa lat 90-tych pamietam . do tej pory czasem w sklepach widze... pysk na lewą stronę wykręcają a gumy turbo to jesz cze do tej pory mam te obrazki z samochodami i motocyklami:grin:....
Kali S4 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 co dziś dzieciaki zbieraja/kolekcjonują?
kudalty66 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 co dziś dzieciaki zbieraja/kolekcjonują? gry komputerowe, i znajomych na NK lub FB, hehe, czasami te strasze bawią się w ''słoneczko''
Tabasko Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 co dziś dzieciaki zbieraja/kolekcjonują? gry na PC lub jakąś platformę. Dzieciaki mają więcej ale wydaje mi się że nie mają fajniej niż nasze/moje pokolenie. Zabawy w podchody, w berka, gra na pegasusie i wymieniac by można było jeszcze długo.... a teraz...dzieciaki maja co chcą
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgwałcony umysł - Giwera.pl Okrutne. ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ---------- co dziś dzieciaki zbieraja/kolekcjonują? gry na PC lub jakąś platformę. Dzieciaki mają więcej ale wydaje mi się że nie mają fajniej niż nasze/moje pokolenie. Zabawy w podchody, w berka, gra na pegasusie i wymieniac by można było jeszcze długo.... a teraz...dzieciaki maja co chcą True, true...
mcm Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 mając dzieci zawsze się chce żeby miały to co sobie wymażą, ale w granicach rozsądku, taka kolej rzeczy
Kali S4 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie chodzi o spełnianie marzeń,nie w tym rzecz , chodzi o jakieś hobby,zainteresowania,kiedyś jako dziecko zbierało się znaczki,naklejki czy wspomniane wyżej kolekcje aut z gum .
mcm Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 to moje chłopaki jeszcze na to za małe, ale już powoli powoli bedą się objawiały ich zainteresowania
Tabasko Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 tak..... mój (prawie 3 lata) interesuje sie odkurzaczem, młotkiem, lubi oglądać Reksia i bajke Sąsiedzi
Rekomendowane odpowiedzi