Kali S4 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 serwis opla na czarneckiego e7 a warszawska to warszawska na Warszawskiej też jest serwis Opla - Serwis Opla. Volvo, Saaba i Forda w Radomiu, F. U. H. Wdowczyk,
Bielun22 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Padł mi prawdopodobnie laser w radiu concert II nie macie może kogoś kto by to ogarnoł ? mozesz spróbowac na warszawskiej kolo serwisu chyba opla. ja oddawałem tam swoje radio i koles ogarnął temat. wiec moze z twoim da rade! serwis opla na czarneckiego e7 a warszawska to warszawska jakis tam serwis jest dlatego napisałem chyba:D na warszawskiej ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- serwis opla na czarneckiego e7 a warszawska to warszawska na Warszawskiej też jest serwis Opla - Serwis Opla. Volvo, Saaba i Forda w Radomiu, F. U. H. Wdowczyk, wlasnie o ten serwis mi chodzilo!! dziekuje
odzim Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 serwis opla na czarneckiego e7 a warszawska to warszawska na Warszawskiej też jest serwis Opla - Serwis Opla. Volvo, Saaba i Forda w Radomiu, F. U. H. Wdowczyk, ze koles naprawia ople fordy itd to nie znaczy ze jest to serwis opla ,chyba ze dla ciebiie serwis np vw to pan stasio ktory naprawia własnie takie wozy ,chyba ze nie autoryzowany serwis to sie zgodze ale ten wdowczyk to nadaje sie do tarcia chrzanu anie nazywania sie serwisem, pozdro
mcm Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 witajcieOdzim, co za wozidło kupiłeś, nie chwalisz się??? pozdro a co odzim mogl kupic jak opla sprzedal, pewnie jakies VW
Kali S4 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 ze koles naprawia ople fordy itd to nie znaczy ze jest to serwis opla ,chyba ze dla ciebiie serwis np vw to pan stasio ktory naprawia własnie takie wozy ,chyba ze nie autoryzowany serwis to sie zgodze ale ten wdowczyk to nadaje sie do tarcia chrzanu anie nazywania sie serwisem, pozdro znam ten serwis bardzo dobrze,gość jak chcesz wiedzieć zaczynał właśnie jako serwis Opla,zrobił im konkurencję po czym wszedł w Volvo a teraz w pozostałe marki, i powiem Ci że na łeb bije tych baranów z Czarnieckiego:naughty:
streetrace Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja znam ten serwis z tej gorszej strony
odzim Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 ze koles naprawia ople fordy itd to nie znaczy ze jest to serwis opla ,chyba ze dla ciebiie serwis np vw to pan stasio ktory naprawia własnie takie wozy ,chyba ze nie autoryzowany serwis to sie zgodze ale ten wdowczyk to nadaje sie do tarcia chrzanu anie nazywania sie serwisem, pozdro znam ten serwis bardzo dobrze,gość jak chcesz wiedzieć zaczynał właśnie jako serwis Opla,zrobił im konkurencję po czym wszedł w Volvo a teraz w pozostałe marki, i powiem Ci że na łeb bije tych baranów z Czarnieckiego:naughty: taaaaaaaaaaaa a swistak siedzi i zawija ,tam to wlasnie barany pracuja hehehehe ,dawno temu jak ojcec tam astre wstawił bo ecu padlo ,to wiesz gdzie znalazlem sterownik u piotrka siraka który go naprawil a te barany tylko skasowali ojca trzy razy tyle co bym sam do piotrka oddal ale skoro ojciec sie uparł ze do wdowczyka to co mi tam -sam pracowal jako szef serwisu toyoty to tez myslal ze trza do serwisu tyle ze to bylo dawno dawno temu
Kwinto69 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 http://img528.imageshack.us/img528/1106/radomrfs.jpgWITAMY Spoty odbywają się w piątki po godz. 19. Parking przy OBI obok dawnej knajpy Fregata. Jeśli pada deszcz to GS przedostatni parking. !!!!! ZAPRASZAMY !!!!! Najbliższy spot: --- trzeba będzie zaktualizować pierwszy post po "Fregacie" turek już zapodał szyld "Anadolu" ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------
odzim Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 witajcieOdzim, co za wozidło kupiłeś, nie chwalisz się??? pozdro a co odzim mogl kupic jak opla sprzedal, pewnie jakies VW [/QUote]pewnie ze tak- golfa w dieslu z raichu kupiłem jak ten koles tą audi hehehehehe
mcm Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 witajcieOdzim, co za wozidło kupiłeś, nie chwalisz się??? pozdro a co odzim mogl kupic jak opla sprzedal, pewnie jakies VW pewnie ze tak- golfa w dieslu z raichu kupiłem jak ten koles tą audi heheheheheto podpis zmień
Bielun22 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie spinac tak z tym serwisem bo wam zylka peknie. napisalem serwis bo tak sie na necie oglaszają. ale z ta naprawą radia to nie tam tylko obok tego pseudo serwisu koles naprawia audio:D. na spota bym sie pisal tylko ze przed swietami:D
kudalty66 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 witajcieOdzim, co za wozidło kupiłeś, nie chwalisz się??? pozdro a co odzim mogl kupic jak opla sprzedal, pewnie jakies VW [/QUote]pewnie ze tak- golfa w dieslu z raichu kupiłem jak ten koles tą audi hehehehehe pokaż pokaż foty, Vp czy PD, coś do zrobienia?? jaki koleś ta audi pozdr
Kali S4 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 ze koles naprawia ople fordy itd to nie znaczy ze jest to serwis opla ,chyba ze dla ciebiie serwis np vw to pan stasio ktory naprawia własnie takie wozy ,chyba ze nie autoryzowany serwis to sie zgodze ale ten wdowczyk to nadaje sie do tarcia chrzanu anie nazywania sie serwisem, pozdro znam ten serwis bardzo dobrze,gość jak chcesz wiedzieć zaczynał właśnie jako serwis Opla,zrobił im konkurencję po czym wszedł w Volvo a teraz w pozostałe marki, i powiem Ci że na łeb bije tych baranów z Czarnieckiego:naughty: taaaaaaaaaaaa a swistak siedzi i zawija ,tam to wlasnie barany pracuja hehehehe ,dawno temu jak ojcec tam astre wstawił bo ecu padlo ,to wiesz gdzie znalazlem sterownik u piotrka siraka który go naprawil a te barany tylko skasowali ojca trzy razy tyle co bym sam do piotrka oddal ale skoro ojciec sie uparł ze do wdowczyka to co mi tam -sam pracowal jako szef serwisu toyoty to tez myslal ze trza do serwisu tyle ze to bylo dawno dawno temu widzisz sam, taki niby obrotny jesteś a pozwoliłeś zeby ojca "wyd...mali" takich historyjek wyssanych z palca znam kilka, ale nie chodzi o to , pytanie było o serwis Opla na Warszawskiej - jest? jest więc luzuj poślady:naughty:
tomaszu Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Okrutne: http://www.pudelek.tv/video/Duch-w-windzie-OKRUTNY-ZART-1532/?fb_action_ids=451662398204701&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22451662398204701%22%3A476111279108309}&action_type_map={%22451662398204701%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
The a4 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Czy ktos z Was reza sie w licznikach itp ?Pytam Radom okolica Prosze o odp. Pozdrawiam
odzim Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 takich historyjek wyssanych z palca znam kilka, ale nie chodzi o to , pytanie było o serwis Opla na Warszawskiej - jest? jest więc luzuj poślady:naughty: sam luzuj poślady (chociaż pewnie już nie musisz taki wyluzowany jesteś ),ja uważam ze tam serwisu opla nie ma -a historie z palca to może ty masz ze swoimi kolegami -ale o niej nie opowiadaj tutaj proszę
tomaszu Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 co masz na myśli? Czyżby chodziło o cofanie licznika? W Audi A4 jest to zabronione.
Rekomendowane odpowiedzi