Kwinto69 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 jeszcze tego brakuje tylko Moto w Onecie
Kali S4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 mają zachcianki,a co najgorsze że taki Gargamel vel Rostowski szybko ujrzy w tym kolejne miliardy i spełnią ich marzenie,k**wa:facepalm:
Tabasko Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 za***iste ---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- Mafia dla psa - making of i niewykorzystane sceny - YouTube
odzim Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 A jak to jest z fotkami ITD jak auto stoi to przeciez to samo jak fotoradar stacjonarny czy przenosny i one musza byc ustawiane w miejscach oznaczonych to moze wogóle nie przyjmowac tych mandatów od ITD na podstawie tego rozporzadzenia czy moze one pod inne podlegaja -chodzi mi wylacznie jak stoja nie jak sie poruszaja zreszta to bedzie widac na fotce czy byla predkosc pojazdu fotografujacego i wtedy jest mobilny a jak stoi -bede musial to sprawdzic albo moze wy wiecie jak to jest ....
Kali S4 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tego co wyczytałem to miejsce powinno być oznaczone,więc trzeba się odwoływać w takich przypadkach
kudalty66 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 A jak to jest z fotkami ITD jak auto stoi to przeciez to samo jak fotoradar stacjonarny czy przenosny i one musza byc ustawiane w miejscach oznaczonych to moze wogóle nie przyjmowac tych mandatów od ITD na podstawie tego rozporzadzenia czy moze one pod inne podlegaja -chodzi mi wylacznie jak stoja nie jak sie poruszaja zreszta to bedzie widac na fotce czy byla predkosc pojazdu fotografujacego i wtedy jest mobilny a jak stoi -bede musial to sprawdzic albo moze wy wiecie jak to jest .... pewnie niedługo zmnienią ustawę żeby było można,.
Tabasko Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Samochody ITD niezgodne z prawem - Moto - WP.PL
Kali S4 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ruch Palikota ma sie zając strażą miejska,tzn chcą im odebrac fotoradary,oby im się powiodło
odzim Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tego co wyczytałem to miejsce powinno być oznaczone,więc trzeba się odwoływać w takich przypadkachtez tak czytalem ,ale tez czytalem ze ITD wypowiadalo sie ze moze sobie robic zdjecia w nieoznaczonych miejscach znakiem d51 ,chyba bedzie to sad musiał wyjasnic jak kiedyś mi sie takie przytrafi heheheh
Kwinto69 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pany potrzebuję numer tego plastiku może ktoś podrzucić <br /><br /> ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- ściągnąłem etke ale coś nie hula mi
Kali S4 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 tu masz etke on line- IFI :: Free services klikasz CarProg2 i szukaj:wink:
mcm Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pany potrzebuję numer tego plastiku może ktoś podrzucić http://s8.postimage.org/ud6ng7kk1/plastik_na_filtr.jpg <br /><br /> ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- ściągnąłem etke ale coś nie hula mi mam tę osłonę w piwnicy a nr z ETKI to 058 133 849A i kosztuje w serwisie 58 zł
Rekomendowane odpowiedzi