Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytryna bedzie do wozenia poTomka. Znaczy sie Gosia bedzie po mnie docierac Cytryne. ;)

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziwny komentarz. Sugerujesz, ze tylko w Radomiu sa zlodzieje?

ależ skąd:whistling:

:decayed:

Opublikowano

ależ skąd:whistling:

W zeszlym roku albo 2 lata temu, Policja zlapala paserow z Bialobrzegow - mieli dziuple gdzies w Radzanowie. No tak, to przeciez Bialobrzegi...:facepalm:

:wink:

Opublikowano

a jak, w samych Białobrzegach grasuje kilku "speców" od aut, a skąd ich tu przywiało? no,domyśl się:grin::grin::grin:

Opublikowano

Malkontent... :facepalm::decayed:

Opublikowano

nie,po prostu widzę to czego Ty starasz się nie zauważać,lub nie chcesz widzieć,chyba już to kiedyś pisałem:decayed:

Opublikowano

Kali, roznica miedzy nami polega na tym, ze ja widze negatywne i pozytywne rzeczy, a Ty tylko negatywne. Przynajmniej takie wrazenie sprawiasz, bo poki co to wyciagasz na forum same brudy. :wink:

Opublikowano

brudy, bo nic pozytywnego nie widzę w tym mieście,i co lepsze takie samo zdanie mają moi znajomi którzy na codzień tu żyją, bo ja to "napływowy" i jestem u Was jedynie dwa razy w tygodniu:wink:

Opublikowano

Szkoda mi Twoich znajomych, skoro nie widza pozytywnych rzeczy w miescie w ktorym zyja. Musza byc bardzo nieszczesliwi. Ciekawe jakie pozytywy widza w porownywalnych wielkosciowo miastach. :wink:

Kali, trudno mi sie z Toba dyskutuje, bo ja, w przeciwienstwie do Ciebie jestem optymista i ciesza mnie wydarzenia, ktore sa dla miasta konstruktywne. Ty z kolei zaciales sie i za wszelka cene probujesz udowodnic, ze miasto jest beznadziejne. Nie zgadzam sie z Twoja opinia. Mysle, ze mozemy zakonczyc dyskusje nt Radomia. :wink:

Opublikowano
Mysle, ze mozemy zakonczyc dyskusje nt Radomia. :wink:

:hi:

Opublikowano
:baseball::vava::drunk:
Opublikowano

O wlasnie, dzisiaj ostatki. Olek poszedl spac, wiec czas na zabawe.:sexinbed:

Opublikowano

O kurde, niezle. :grin:

---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ----------

Zginal mi miernik grubosci lakieru. Czy ktos go ma, a ja o tym nie wiem? :eusathink:

Opublikowano
brudy, bo nic pozytywnego nie widzę w tym mieście,i co lepsze takie samo zdanie mają moi znajomi którzy na codzień tu żyją, bo ja to "napływowy" i jestem u Was jedynie dwa razy w tygodniu:wink:

to typowe dla ludzi z małych miasteczek i wiosek że widza tylko metropolie i jak tam fajnie ,a twoi znajomi to jacyś nieudacznicy ? że nie podoba im się to miasto i tu żyja ,przecież to nie problem zmienic miasto a nawet kraj

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ----------

---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

Tak się kręci bączki! - Maxior.pl

niezła karuzela hehehe

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

tomaszu ,a nie lepiej jakies 328 w e46 w podobnej kasie znajdziesz

Opublikowano

Pewnie skonczy sie tak, ze znow kupie jakis nowy samochod. Na Cytryne nie moge zlego slowa powiedziec. Poza tym zarobila na siebie przez te 4 lata.

Opublikowano

Pewnie skonczy sie tak, ze znow kupie jakis nowy samochod. Na Cytryne nie moge zlego slowa powiedziec. Poza tym zarobila na siebie przez te 4 lata.

tomek, kup wreszcie jakiś męski samochód co ma ponad 2 litry pod maską,

a na spocie to my bedziemy go upalać, tak jak to zazwyczaj Tobie się zdarzało testować nasze, hehe pozdr

Opublikowano

tomek, kup wreszcie jakiś męski samochód (...)

No, powiem ci, ze to mocny argument. Jeszcze raz mocno to przemysle. :wink:

Opublikowano

tomek, kup wreszcie jakiś męski samochód (...)

No, powiem ci, ze to mocny argument. Jeszcze raz mocno to przemysle. :wink:

i tego się trzymajmy, :decayed::naughty: