Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ozix polecam się do sprzatania od czerwca :naughty:

oZiX jest za młody żeby mu w sprzątaniu pomagać ... leń i tyle. :gwizdanie: :wink4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bryńka w sprzataniu chyba nie pomoże, no ew w innym terminie, na razie u siebie jeszcze nie ogarniam ;(

Wracam na budowe bo tam Michał kochany człowiek walczy z kontaktami :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Błogosławić to foru i ludzi na nim pomocnych :>

No nieźle, pojechała po dziecka a na forum posty nabija :gwizdanie:

Oj będzie blokada rodzicielska :wink4:

Potwierdzam , Brynia jak przebrnie przez tą budowę to już nic jej nie powstrzyma :notworthy:

Opublikowano

Bryńka w sprzataniu chyba nie pomoże, no ew w innym terminie, na razie u siebie jeszcze nie ogarniam ;(

Wracam na budowe bo tam Michał kochany człowiek walczy z kontaktami :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Błogosławić to foru i ludzi na nim pomocnych :>

No nieźle, pojechała po dziecka a na forum posty nabija :gwizdanie:

Oj będzie blokada rodzicielska :wink4:

Czarni robią a Pani jeździ :wink4::naughty:

Opublikowano

Czarni robią a Pani jeździ :wink4: :naughty

Taa, tylko szkoda głodnego Łukasza :decayed:

Opublikowano

wuju, vaniszem to skwasiles, po tym za pare tygodni bedzie dwa razy bardziej brudna, pisal ci michal gdzie srodek do czyszczenia kupic , trzeba bylo go posluchac

Opublikowano

Czarni robią a Pani jeździ :wink4: :naughty

Taa, tylko szkoda głodnego Łukasza :decayed:

ano szkoda szkoda... :decayed:

Opublikowano

wuju, vaniszem to skwasiles, po tym za pare tygodni bedzie dwa razy bardziej brudna, pisal ci michal gdzie srodek do czyszczenia kupic , trzeba bylo go posluchac

Ten srodek nazywa się Interior Cleaner firmy Cartec . Znam kolesia który tapicerki czyści srodkiem do mycia silników,najpierw jedzie szczotką tym płynem rozcieńczonym wodą, później karcherem i ściąga to odkurzaczem piorącym. Smierdzi w autach za***iście później :wallbash:

I weź tu kup auto z komisu :decayed:

Opublikowano

Ale ponoć te rusztowania co mamy są bardzo bezpieczne :gwizdanie

Tak tak , są bardzo bezpieczne. A lęku wysokości się nabawiłem jak tylko na nie spojrzałem :decayed:

Brynia z oknami spox , mam szwagra strażaka, w wolnej chwili zajadą chłopaki i zrobią co trzeba, co najwyżej zainscenizujemy jakis pożar :decayed: :decayed:

Opublikowano

Bryńka jak coś w majowy będe w raodmiu to pomogę w czym chcesz:P

Ty się nie wychylaj, bo trzeba umyć 3 okna dachowe, które są na antresoli jakieś 5 m nad ziemią ( Michał je widział) a my oboje mamy lęk wysokości :gwizdanie:

Ale ponoć te rusztowania co mamy są bardzo bezpieczne :gwizdanie:

nie ma problem;> Ja się nie boje wysokości;>ale po trzeźwemu albo dużym piwku:D

A tak serio to naprawdę jak coś to wal chętnie pomogę;)[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 22:41_________________________________________________no to świńska grypa atakuje;P ludzie koło 20 uważać:D

Opublikowano

Ten srodek nazywa się Interior Cleaner firmy Cartec . Znam kolesia który tapicerki czyści srodkiem do mycia silników,najpierw jedzie szczotką tym płynem rozcieńczonym wodą, później karcherem i ściąga to odkurzaczem piorącym. Smierdzi w autach za***iście później :wallbash:

I weź tu kup auto z komisu :decayed:

pralem tylna kanapę jakimś podobno dobrym środkiem w spreju i h** dał.. (w sumie nie odkurzyłem od razu) :wallbash: za 1 razem po praniu vaniszem (bez odkurzania) była tragedia :shocked: ale poprawiłem szczoteczka + woda i potem odkurzyłem i jest lala :cool1: zobaczmy za parę tygodni co będzie narazie po wyschnięciu jest dobrze :gwizdanie: jutro jeszcze tylko kanapę poprawie :naughty: po fotelach odkurzacz sie trochę zmoczył i darowałem sobie tyl dziś :tongue4:

:arrow2:http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t74091.0.html;highlight=pranie

Opublikowano

no to świńska grypa atakuje;P ludzie koło 20 uważać:D

Niedługo w aptekach będzie Świński Gripex.

BTW walisz dzisiaj browary?? :decayed:

Opublikowano

hej all, wlasnie złozylem pita , tez robią panike z pitami jak skladalem na zbrowskiego było pare osób , a co do grypy ciekawe jak wyglada statystyka umieralnosci na inne grypy i ich powiklania bo podejrzewam ze jest podobna tylko nikt takich szczegolowych statystyk nie prowadzi a teraz madia nakrecaja ludzi bo nie maja innegotematu i trabia o tym non stop , ptassia tez byla i co sie stało nic...............

Opublikowano

Tomasz pije dzisiaj

oZiX , chyba tygodniówke ciągniesz :naughty: Co Ty, zaskoczyłeś? :cool1:

Opublikowano

Tomasz pije dzisiaj

Bryńka ja wczoraj kontrolnie 3 szczelilem[;

Nie spodziewałem się po Tobie. :decayed:

Ja na tygodniu raczej nie piję.. :tongue4:

EDIT: Tym bardziej, że dzisiaj będę grał w gierkę z ZSRR. :kox:

Opublikowano

bo Ty to inna jesteś:PP

A ja wiedziałem ze jak się przejadę po Radomiu zaraz po przyjeździe czyli przed chwilą;D to zobaczę jakieś ładne dziewczynki:))

Prawda Brynka?:)

Opublikowano

bo Ty to inna jesteś:PP

Myślę, że każdy jest inna od Ciebie... :decayed:

Opublikowano

no bo ja jestem normalny;>

Każdy INNY tak mówi. :decayed: