odzim Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Tomaszu znalazłem Ci tanie stylowe auto Alfa Romeo Alfa 156 Sportwagon 1.9 JTD Progression, Euro3 als Kombi in Rosenheim Mówisz poważnie? Na zdjęciach to takie trochę redło. Odwołuję akcję - już nie szukam youngtimera. Robek skutecznie mnie z tego wyleczył. Nie mam polotu do rezania przy aucie, więc takie auto u mnie szybko się zniszczy. Jednak wolę samochody, które nie budzą żadnych emocji. Takimi nie szkoda mi jeździć po naszych - polskich dziurach. to jest regło no nie on jest tylko brudny za 6000 pln 2002 r diesel plus koszty przywiezienia i opłat za 10pln masz strzałe i to jeszcze nie tak stara
tomaszu Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Wuju, przecież zawsze pytałem kiedy sprzedajesz swoją e-trzydziechę. Naprawdę miałem chęć ją kupić.
odzim Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 kazdy kto lubi samochody powinien miec choc jedną alfe i bmw tak mowił kiedy Jeremy Clarcson w TOP GEAR hehhe
wuju Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Wuju, przecież zawsze pytałem kiedy sprzedajesz swoją e-trzydziechę. Naprawdę miałem chęć ją kupić. a ja tyle czasu szukałem chętnego ale za tą kasę co wziąłem spokojnie możesz taką zbudować
tomaszu Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 ale za tą kasę co wziąłem spokojnie możesz taką zbudować Ale ja nie lubię budować, ja lubię jeździć. Przyznaj się za ile sprzedałeś. Ciekaw jestem czy rzeczywiście bym kupił.. odzim, Alfa w sumie fajna, ale mnie chodziło o jakiegoś starszego klasyka. No i na pewno nie diesel, mam już dosyć diesli.
Kali S4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 ale te alfy tanie, furki z niezłym wyposażeniem a tak tracą na wartości, ponoć się sypią strasznie,prawda to?
wuju Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 ponad dwie dyszki ale rsy zostały w moich rękach
mcm Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 ale te alfy tanie, furki z niezłym wyposażeniem a tak tracą na wartości, ponoć się sypią strasznie,prawda to? dlatego takie tanie ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- a mnie chodzi po głowie taki klasyk BMW 740iA AUTOGAS BRCmit45 EUR/450 km VollAus. als Limousine in Ludwigshafen ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Widziałem i słuchałem na żywo
wuju Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 mcm znalazł byś mi jakąś wąską lampę ładną
mcm Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 ja ni mom czasu sobie poszukać ale jak cos sie trafi zadzwonie do twojej zonki i spytam czy pozwala ci kupić
wuju Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 nie masz numeru jak się dowie że chce to do końca życia będę jeździł rowerem nie no przejebałem beemke na kibel.. ale pod koniec roku albo w zimę trzeba będzie coś wyhaczyć
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Mcm, ładna fura. Mam już nawet klienta dla Ciebie na taką 740.
odzim Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 ale te alfy tanie, furki z niezłym wyposażeniem a tak tracą na wartości, ponoć się sypią strasznie,prawda to?ponoć tak ,ja miałem kiedyś alfe 164 to przez dwa lata co mialem nic szczególnego nie robilem ,a było czym jeździc 150 PS w tamtych czasach to było sporo tylko w zasadzie bmw miały podobne moce teraz to smieszne wartosci ale kiedys radzila sobie, ale za taka 156 ubezpieczalnie płaca jak by ze złota była byle tylko nie zrobic calkowitej -jakis zderzaczek ,obryske a kupe szmalu wyplacaja ze mozna by było druga kupic prawie -dlatego ze nie ma zastepników do nich i wszystko licza z orginalu hehe
Kali S4 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 ale za taka 156 ubezpieczalnie płaca jak by ze złota była byle tylko nie zrobic calkowitej -jakis zderzaczek ,obryske a kupe szmalu wyplacaja ze mozna by było druga kupic prawie -dlatego ze nie ma zastepników do nich i wszystko licza z orginalu hehe kolega widzę oblatany w tym temacie:cool:
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Hmm, Beemę mam. Czyżby czas na Alfę?? Not yet.
Kwinto69 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Ktoś mi podpowie co to jest? Dzisiaj takiego ustrzeliłem na prędze do ślubu replika,składak? z literką N to raczej nowość w mieście sory za jakość kalkulatorem:kwasny: ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- bentley ?
wuju Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 to to się nazywa excalibur czy jakaś inna calibra to jest przeróbka, najczęściej z lincolna
Kali S4 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 wiosna jak się patrzy przez okno, jak wyjdziesz to pizga jak diabli,ale klimacik już jest:wink:
Rekomendowane odpowiedzi