Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kur... uczciwemu człowiekowi to zawsze chu...w du.., wiatr w oczy i kanapka masłem do ziemi.... kupiłem 2 komplety opon:decayed:( lato,zima)...rozrząd miałem wymienić po nowym roku i myślałem ze to koniec wydatków na ten rok...a tu masz ci babo placek - na 99 % jebnęła uszczelka pod głowicą :facepalm: jak tu się nie załamać...jedyny plus jest tego taki ze za jednym razem ogarnę uszczelke i wcześniej wpadnie rozrząd...ehhh ciężko jest żyć lekko.....

Opublikowano

płyn bierze i kopci?

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

przerabiałem to w poprzednim aucie trochę bolało :kwasny:

Opublikowano

on nie bierze płynu o go chłonie i wywala gdzies pod zbiornikiem...średnio litr na tydzień:/ do tego wachluje temperatura i jakas turbo dziura mi się zrobiła ale nie wiem czy jednorazowa czy będzie się powtarzała... trza zrobić i będzie rakieta znowu

Opublikowano
ok

mieszkanie na Młodzianowskiej skrzyzowanie z Limanowskiego... to jest c**j , nie moge sie przedrzec przez ten Wasz za***isty przejazd kolejowy :doh:

Jest gdzies jakis delikatny objazd ??? :decayed:

Opublikowano

który przejazd? jeśli piszesz o tym na Wjazdowej to na glebie masz przejebane

Opublikowano
który przejazd? jeśli piszesz o tym na Wjazdowej to na glebie masz przejebane

ten : Młodzianowska Radom - Mapa Polski - Zumi.pl

Opublikowano

aaa, no ten też jest dobry ,to dokąd Ty tamtędy jeździsz? jak chcesz go objechać to z Młodzianowskiej musisz wbić się na 1905 r ,skręcasz w lewo 1905r , potem prawo w Grzecznarowskiego tunelem pod torami i albo w PCK w prawo albo do ronda i w prawo w Al.J. Pawła II i dojedziesz znów do torów

Opublikowano
aaa, no ten też jest dobry ,to dokąd Ty tamtędy jeździsz? jak chcesz go objechać to z Młodzianowskiej musisz wbić się na 1905 r ,skręcasz w lewo 1905r , potem prawo w Grzecznarowskiego tunelem pod torami i albo w PCK w prawo albo do ronda i w prawo w Al.J. Pawła II i dojedziesz znów do torów

Trasa : Młodzianowska 3 - Gazowa 4 https://maps.google.pl/maps?saddr=radom+,+m%C5%82odzianowska+3&daddr=radom+gazowa+4&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.385388,21.144433&spn=0.015936,0.042272&sll=52.24755,21.193789&sspn=4.002403,10.821533&geocode=FTdDEAMd6otCASn36XBzNVkYRzFPDYdsL-Ui6w%3BFWcKEAMdTq5CASnTQw7ur14YRzGS2yauVy6VfQ&t=h&mra=ls&z=15

Daj mi na mapce jak to objechać :decayed:

Opublikowano

przeciągnij kursor na 1905 r i Cię poprowadzi

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

albo tak:

http://goo.gl/maps/P6M5n

lub jeszcze tak:

http://goo.gl/maps/KouAU

musisz sam sprawdzić co Twoje wozidło zniesie lepiej:decayed:

Opublikowano

co budujesz na gazowej??

Opublikowano
co budujesz na gazowej??

na gazowej mam biuro , budowy trwają cały czas , teraz doszedł kontrakt na uzbrojenie kilku ulic :wink:

Opublikowano

to fakt z tym przejazdem to katastrofa i tak go pod prostowali:grin: i wieczne stanie w korku ulica nabita

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

Alkohol potrzebny w pracy

Opublikowano

Pany to ,ze komisów u Was jest bez liku to wiadomo a mozecie mi podac kontakt gdzie kupie opony uzywki ??? Potrzebuje 4 sztuki do mojej asterki , nowe odpadaja bo koszt przekroczy wartośc auta :decayed:

Opublikowano

podjedź tu, mają duży wybór: http://goo.gl/maps/hWkWW i prawie po sąsiedzku zajrzyj tu , też mają sporo opon: http://goo.gl/maps/DQWTA

Opublikowano

no najlepiej tam jechać jeden koło drugiego:hi:tak jak Kali podrzucił

Opublikowano
Pany to ,ze komisów u Was jest bez liku to wiadomo a mozecie mi podac kontakt gdzie kupie opony uzywki ??? Potrzebuje 4 sztuki do mojej asterki , nowe odpadaja bo koszt przekroczy wartośc auta :decayed:

jaki rozmiar??

Opublikowano

jaki rozmiar??

14"

Opublikowano
to jest c**j , nie moge sie przedrzec przez ten Wasz za***isty przejazd kolejowy :doh:

Jest gdzies jakis delikatny objazd ??? :decayed:

W przyszłym roku, ten "nasz za***isty" przejazd kolejowy doczeka się budowy wiaduktu w ramach przedłużenia ul. Młodzianowskiej. :wink:

Skoro Twój pojazd :facepalm: nie może pokonać zwykłego przejazdu kolejowego to ratuje Cię tylko przejazd przez ul. Grzecznarowskiego. :decayed:

Opublikowano

a tam nie może przejechać, pewnie wyolbrzymia trochę :)