Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a tam nie może przejechać, pewnie wyolbrzymia trochę :)

przejezdzam ale dre wydechem po nim. Stary ja mam 60cm od nadkola do ziemi i dre podłogą o najnizsze plastikowe "policjanty" - naprawde nic nie wyolbrzymiam , zróbmy jakiegos spota to sie przekonasz :wink:

BTW jezdze "naokoło" , koło "Aldi" askrecam w prawo , tam pod wiaduktem kolejowym,na rondzie w prawo i zajezdzam na gazową od tyłu.

---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

Skoro Twój pojazd :facepalm: nie może pokonać zwykłego przejazdu kolejowego

To jest "normalny przejazd" ?? :grin: to jest przejazd z najwieksza róznicą wysokości w 17 punktach jaki widziałem w zyciu :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i dobrze jedziesz, tak jak Ci podrzuciłem na mapie, tam tylko kawałek masz lipnej drogi

Opublikowano
tam tylko kawałek masz lipnej drogi

zjebany ten odcinek miedzy dwujezdniową a ul.Gazową

Opublikowano

Zachowujesz się tak, jakbyś w swoim mieście nie miał takich ulic. :grin:

Opublikowano

Zachowujesz się tak, jakbyś w swoim mieście nie miał takich ulic. :grin:

Oczywiscie ze tak , chodzi mi o to , ze ten jest najgorszy - reszta bajka, rowna jak pupka niemowalaka :D

Opublikowano

no nie ma co narzekać na drogi, wiadomo że zawsze się trafi c**jnia ale jest o niebo lepiej niż kilka lat temu.

Kupiłeś opony?

Opublikowano

no masz pecha z tą gazowa -jeden z gorszych odcinków drogi ta młodzianowska ,wiejska , pck -dojazd do gazowej i jeszcze przez przejazd kolejowy -ja np mogł bym bolidem do pracy jechac i nigdzie bym nie obtarł heheheh i nie żartuje

Opublikowano

Kupiłeś opony?

jeszcze tam nie byłem , jutro chyba podbije

Opublikowano

taka sytuacja wreszcie w centrum miasta tepsa zadbała o komfort klientów, myślę że niebawem podgrzewane się pojawią :wink:

DSC_1232.jpg

Opublikowano
taka sytuacja wreszcie w centrum miasta tepsa zadbała o komfort klientów, myślę że niebawem podgrzewane się pojawią :wink:

http://s10.postimg.org/52d2e05md/DSC_1232.jpg

prędzej elektryczne:grin:

Opublikowano

dodam tylko skrzyżowanie żeromka z 25 czerwca obok pomnika :whistling:

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

Pany ma ktoś jakieś własne opinie na temat firmy Hurtownia elektryczna i elektrotechniczna TIM SA mam na rozmowę wpaść i sam nie wiem:hi:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

Pany ma ktoś jakieś własne opinie na temat firmy Hurtownia elektryczna i elektrotechniczna TIM SA mam na rozmowę wpaść i sam nie wiem:hi:

póki co są wypłacalni, tyle mogę Ci powiedzieć. Na rozmowę iść nie zaszkodzi:)

---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ----------

Moskal , właśnie gadałem z kolegą w pracy odnośnie opon , mówi że na Wośnickiej koleś ma wulkanizację i lepsze ceny niż na Józefowie, wybór na pewno mniejszy ale możesz podjechać, tym bardziej że droga dobra bez przejazdów kolejowych i innych "niespodzianek" heheh

Tuta masz mapkę jak dojechać , nie znam numeru domu ale to jest wulkanizacja przy samej ulicy

http://goo.gl/maps/7gBPk

Opublikowano

póki co są wypłacalni, tyle mogę Ci powiedzieć. Na rozmowę iść nie zaszkodzi:)

dzięki jutro polece zobaczę co proponują:hi:

---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ----------

Już wiem skąd się wziął ten fotel w budce.

Juto prezydent Komorowski ma być to chyba dla vip a było:decayed:

Opublikowano

Sypnie śniegiem w nocy?

Opublikowano

nie

Opublikowano

zaraz olukam czy będzie padało czy nie :bag: kkurwa nie wiem co mam robiic zmienic robotę :whistling:

Opublikowano

Nigdy nic nie słyszałem o hurtowni TIM. Teraz masz pracę pewniaka, a w tej hurtowni może być różnie. Pensja przebija tę z obecnej pracy?

Opublikowano
Nigdy nic nie słyszałem o hurtowni TIM. Teraz masz pracę pewniaka, a w tej hurtowni może być różnie. Pensja przebija tę z obecnej pracy?

nie dotarłem na drugą rozmowę :whistling:

Opublikowano

nie dotarłem na drugą rozmowę :whistling:

Znaczy się nie zaprosili, czy sam zrezygnowałeś?