Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrezygnowałem

---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:35 ----------

Spowiedź specjalisty od cofania liczników

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany kradną u Was auta ??? Dzis parkowałem rano pod blokiem i podbił grubawy typ w dresie z pytaniami jaki silnik itp... :decayed:

Opublikowano

Moskal , powiedz mi gdzie ich nie kradną? pewnie że kradną , okradają, na obcych tablicach zwłaszcza- także uważaj

Opublikowano
Pany kradną u Was auta ??? Dzis parkowałem rano pod blokiem i podbił grubawy typ w dresie z pytaniami jaki silnik itp... :decayed:

U nas, w przeciwieństwie do reszty kraju, nie kradną. :wink:

A grubawy typ w dresie pewnie chciał być miły, a Ty już go za złodzieja bierzesz. :wink:

Opublikowano

U nas, w przeciwieństwie do reszty kraju, nie kradną. :wink:

A grubawy typ w dresie pewnie chciał być miły, a Ty już go za złodzieja bierzesz. :wink:

buahhaahah tak, on tylko tak z "ciekawości" jak by mu się w nocy nudziło:facepalm:

Opublikowano

Moskal, a co robisz wieczorami? Zwiedziłeś już Radom?

Opublikowano

o własnie, może byście kolegę oprowadzili "po zakamarkach" :wink:

Opublikowano

Moskal, a pamiętasz z kim pojechałeś na pierwszego spota warszawskiego? :wink:

Opublikowano
Moskal, a pamiętasz z kim pojechałeś na pierwszego spota warszawskiego? :wink:

no ba !!!

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

ogolnie to wygladał jakby mieszkał w bloku obok ale "kto wie...." :kox::grin:

Opublikowano

Wiesz, jest szansa, że zabiorę Cię też na pierwszego spota radomskiego. :wink:

A grubaskiem w dresie się nie przejmuj. Prawdziwi dresiarze już wyginęli. :decayed:

---------- Post dopisany 03-12-2013 at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany 02-12-2013 at 21:33 ----------

W czwartek może sypnąć. Ciekawe czy się sprawdzi. :eusathink:

image.jpg

Opublikowano

Witam panowie, mam pytanie,

znacie może jakiegoś dobrego lakiernika z przystępnymi cenami albo może któryś z klubowiczów ogarnia lakierowanie? Na wiosnę będę musiał zrobić parę rzeczy i szukam kogoś.

Opublikowano
Wiesz, jest szansa, że zabiorę Cię też na pierwszego spota radomskiego. :wink:

Pewnie ze tak ale pod warunkiem ,ze spot bedzie miedzy poniedziałkiem a czwartkiem :wink:

Opublikowano

Moskal, spoty zawsze są w piątki, ale można zrobić jakiś wyjątek. Możemy iść na tygodniu do jakiejś knajpy.

Opublikowano

gdzie jest w Radomiu dobry "chińczyk" ??? :decayed:

Opublikowano

na Podwalnej przy kostnicy jest jakiś , czy dobry, nie wiem. Z Młodzianowskiej z buta masz 5 minut

Opublikowano
na Podwalnej przy kostnicy jest jakiś , czy dobry, nie wiem. Z Młodzianowskiej z buta masz 5 minut

Tamten bar jest obleśny - kiedyś tam przez pomyłkę zjadłem. :facepalm:

Na Sienkiewicza jest nawet smaczne Chińskie Jadło - robią też dostawy do domu. Albo Japońszczyzna na Struga - Sushi Room - robią dobre sushi i nie tylko. Polecam.

Opublikowano
gdzie jest w Radomiu dobry "chińczyk" ??? :decayed:

Chcesz dobre jedzenie to skocz do Matrioszki:naughty: na Chrobrego (okolice Polibudy).

Opublikowano

Jeszcze można się przychylić do Baru Azjatyckiego Thang Long na Traugutta. Wystrój lokalu nieciekawy, ale gotują smacznie i robią dostawy do domu. Może być ryzyko, że trochę rozboli brzuch, ale to pewnie trochę z przejedzenia.. :wink:

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

Lubię też jadać w Green Zebra na Focha (wegetariańskie, ale bardzo smaczne i sycące posiłki) lub w Rabarbarze na Moniuszki (szybko, miło, rozsądna cena). Jak lubisz steki wołowe to musisz jechać do Bankruta na Kielecką.

---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

O, Matrioszki nie znam. Muszę ją sprawdzić. :decayed:

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

Moskal, a najlepsza pizza w mieście (nie sieciówka) to w Teatralnej na Żeromskiego. Ten lokal naprawdę polecam. :thumbup1:

Poza tym możesz sobie pobrać aplikację Radom Mobile, jeśli masz smartfona - czasem się przydaje.

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ----------

Jeszcze mi się coś przypomniało - Naleśnikarnia Naleśniki jak SMOK - na Żeromskiego. Właśnie się zrobiłem głodny. :kox:

---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ----------

Jeśli lubisz eleganckie restauracje na bogato to wdepnij do Pasji na Słowackiego.

Moskal, jak obskoczysz te wszystkie knajpy to pomyślimy o następnych. :wink:

Opublikowano

Dzieki , ja własnie jestem fanem chińczyków/pizzerii/kebabów/nalesnikarni czyli takich knajp po ktorych jak sie dobrze "zwale" to znaczy ze było ok :kox:

---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ----------

Pany ma ktos prostownik albo kable pozyczyc ?? zostawiłem astre na swiatłach... :doh:

Opublikowano

Szkoda, że wcześniej nie napisałeś. Mam prostownik w pracy. Jeśli Cię to urządza to jutro przywiozę. Ewentualnie służę swoim prądem z auta, ale nie mam kabli.