Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Co tam patrzeć będziemy lepszy beka będzie jak polecimy w ciemno
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Adrian, do Twojej sztuki- http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_lampy_valeo_komplet_idealne_z_silniczkami-t81669.0.html napisz czy jeszcze aktualne, potarguj i bierz
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dla mnie to już nie jest ciemno. Wiem wszystko... Kontrolujta bajere...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Adrian, do Twojej sztuki- http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_lampy_valeo_komplet_idealne_z_silniczkami-t81669.0.html napisz czy jeszcze aktualne, potarguj i bierz Tylko do tego to chyba jeszcze przetwornice muszę dokupić bo na zdjęciach nie widzę...
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Adrian, do Twojej sztuki- http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_lampy_valeo_komplet_idealne_z_silniczkami-t81669.0.html napisz czy jeszcze aktualne, potarguj i bierz Tylko do tego to chyba jeszcze przetwornice muszę dokupić bo na zdjęciach nie widzę... Oczywiście,to sa same lampy,dokupujesz zestaw HID i montujesz. Możesz zamontowac ori przetwornice i żarniki ale to już większa kasa.
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jeszcze raz mówię - kontrolujta bajerę - dostęp do tego wątku ma każdy... Poza tym ja już wszystko wiem. Póki co nigdzie nie jadę, w Radomiu jest mi najlepiej...
mcm Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jeszcze raz mówię - kontrolujta bajerę - dostęp do tego wątku ma każdy... Poza tym ja już wszystko wiem. Póki co nigdzie nie jadę. bajere na kieleckich zarzucasz jak widzę
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tomaszu podziel się zdobytą wiedzą z kolegami [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 23:33_________________________________________________ Jeszcze raz mówię - kontrolujta bajerę - dostęp do tego wątku ma każdy... Poza tym ja już wszystko wiem. Póki co nigdzie nie jadę. bajere na kieleckich zarzucasz jak widzę I teraz wlasnie cały Radom leci na kieleckie
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 bajere na kieleckich zarzucasz jak widzę A co to ma do tego? Hmm, coś Ci się pomyliło. Nie zrozumiałeś mnie czy jak?? :mysli:
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 k**wa, ale pacany. Siedźta na d*pie. Nie warto nigdzie "wychodzić"...
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jeszcze raz mówię - kontrolujta bajerę - dostęp do tego wątku ma każdy... Poza tym ja już wszystko wiem. Póki co nigdzie nie jadę, w Radomiu jest mi najlepiej... Ja też bym się nie wyrywał o suchym gardle, chyba że na grila...ale tylko z Tomkiem
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kuźwa, ale po co te cytaty. Zróbta jeszcze większą popelinę... Michał, wyedytuj posta! :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Trzeba było siedziec na du...e i sie nie wychylac Wiesz że u nas jest jechane z układem
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ale mnie wkurzacie, ja to idę spać, bo rano mam 2 egzaminy. Chciałem jechać do Kielc na grila, ale zamuliliście. :doh1:
mcm Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ale mnie wkurzacie, ja to idę spać, bo rano mam 2 egzaminy. Chciałem jechać do Kielc na grila, ale zamuliliście. :doh1: nikt ci jechać nie bronił
Gość Michał Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ale mnie wkurzacie, ja to idę spać, bo rano mam 2 egzaminy. Chciałem jechać do Kielc na grila, ale zamuliliście. :doh1: przeciez my tylko i wylącznie na grila, a o czym ty pomyslałeś?
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 przeciez my tylko i wylącznie na grila, a o czym ty pomyslałeś? Macie szczęście, że Ozia nie było, bo bez niego to i tak bym się nie ruszył.
Rekomendowane odpowiedzi