Jariko Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Nie ma bardzo za co bo to padlo jest ale w ostatecznosci moze byc
mcm Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 Witaj Madasku Nie ma bardzo za co bo to padlo jest ale w ostatecznosci moze byc :polew: wiedziałem że kupi padło
Jariko Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Witaj Madasku Nie ma bardzo za co bo to padlo jest ale w ostatecznosci moze byc :polew: wiedziałem że kupi padło ale trzeba będzie Bryni założyć kaganiec na 60km/h bo jeszcze gdzieś poślizgnie
mcm Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 Witaj Madasku Nie ma bardzo za co bo to padlo jest ale w ostatecznosci moze byc :polew: wiedziałem że kupi padło ale trzeba będzie Bryni założyć kaganiec na 60km/h bo jeszcze gdzieś poślizgnie pierwszy deszcz i bedzie trza szpachlować jak tą z Turka :polew: :polew:
Jariko Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 moze nie bedzie tak zle bo ma kontrole trakcji
mcm Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 moze nie bedzie tak zle bo ma kontrole trakcji to trzeba by zepsuć guzik od wyłączania :gwizdanie:
Jariko Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 to trzeba by zepsuć guzik od wyłączania :gwizdanie: :polew: :polew:
wuju Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Bry Dzień :> :> :> :> :> budzę się rano, wchodzę do garażu, a tam BMW stoi :kox: :kox: :kox: do bry to co teraz na spocie będziesz stała z chłopakami z bijemdablju
wuju Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 będę parkować pod Obi na naszego spota na pieszo przychodzić oktawka przyjedz zawsze to vag i co tego kompakta wychaczyłas?
Madas Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Bry Dzień :> :> :> :> :> budzę się rano, wchodzę do garażu, a tam BMW stoi :kox: :kox: :kox: chłpoaki dzięki za pomoc wczoraj :notworthy: cześć Pokaż co przytargałaś sobie
mcm Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 Bry Dzień :> :> :> :> :> budzę się rano, wchodzę do garażu, a tam BMW stoi :kox: :kox: :kox: chłpoaki dzięki za pomoc wczoraj :notworthy: cześć Pokaż co przytargałaś sobie nie ma sensu, nie widziałem, ale uwierz mi
Jariko Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Bry Dzień :> :> :> :> :> budzę się rano, wchodzę do garażu, a tam BMW stoi :kox: :kox: :kox: chłpoaki dzięki za pomoc wczoraj :notworthy: cześć Pokaż co przytargałaś sobie nie ma sensu, nie widziałem, ale uwierz mi chcesz zeby ci sie koszmary śniły po nocach :kox:mnie juz sie śnią :polew:
mcm Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 dawać ...lubię koszmary takiego jeszcze nie miałeś, lepiej załóż pampersa i dobrze zaciśnij żeby nie wyleciało :polew:
Jariko Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Brynia upalala dziś swojego compakta pod M1 był KOX :kox: zobaczymy co jutro nasza królowa nam pokaże :naughty:
mcm Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 no k**wa z tym kluczem to już przegięcie, co wyście kombajn rozkręcali :polew: :polew:
Madas Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 no kurfa z tym kluczem to już przegięcie, co wyście kombajn rozkręcali :polew: :polew: no też mi to przeszło przez myśl :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Brynia do końca sezonu na tych laczach chyba nie dociągniesz
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 W taki mrazie jutro wezmę aparat... Dziś siostra na wesele leciała i zapomniałem że obiecałem zrobić zdjęcia na tym weselu
Rekomendowane odpowiedzi