oZiX Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 rilax;D tejket iziiii:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 wszyscy go lubimy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 wszyscy go lubimy ;> oZiU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ta na nastepnym zlocie beda nie panienke razem obracac ale siebie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Co się porobiło, bo ja nie w temacie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 widzie Marcin ze dostałeś kropka do naświetlenia led pod drzwi doszedł ide sobie dłubać pakiet oświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Za co kropa? Daj linke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Za co kropa? Daj linke. słynny temat 10 strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 szkoda tylko że temat czytania PW nie został do końca wyjasniony - to że mod nie może czytac PW to rozumiem - ale jest jeszcze admin :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jak Malik napisał konkrety to nagle czeski film :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale Ania co Ty chcesz za wszelką cenę udowodnić ? Tak Ciebie to interesuje to zrób oddzielny wątek to może ktoś odpowie na Twoje pytanie, na które zresztą odpowiedź doskonale znasz, a skoro tak, to nie ośmieszaj się i już przestań robić aferę. Poza tym zaczynasz się powtarzać w tych swoich postach - ciągle jedno i to samo. A jakbyś nie zauważyła odpowiedź na post Malika jest i jakoś nie wymagał on innych wyjaśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 - ale jest jeszcze admin :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jak Malik napisał konkrety to nagle czeski film Oj Brynia Brynia nie spodziewałem sie tego po tobie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 i tu.. :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jest możliwosc przechwycenia pw na przynajmniej 2 spaosoby- jest i będzie OK, tylko niech uzytkownicy o tym wiedza. koniec tematu. Rewelacja, ja mogę napisać, że jest takich sposobów przynajmniej 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 no i sprawa się wyjaśniła ale nie w tym wątku co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 no i sprawa się wyjaśniła ale nie w tym wątku co trzeba Trochę P.S. Ładnie Ci z tą ciemnozieloną kropką ... może chcesz na dłużej - jak coś to śmiało pisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja chce ja chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja chce ja chce Wiesz tylko na kropka trzeba sobie zasłużyć ... w sumie zawsze możesz nawrzucać Prezesowi :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja chce ja chce Wiesz tylko na kropka trzeba sobie zasłużyć ... w sumie zawsze możesz nawrzucać Prezesowi :naughty: za prezesa to chyba bym ze 2 dostał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 za prezesa to chyba bym ze 2 dostał :gwizdanie: Myślę, że nie skończyło by się na ciemnozielonej, ale w sumie możesz spróbować to przynajmniej będziemy wiedzieć co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi