wuju Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 stal :kox: :kox: 8 godzin rezania a i tak zbrakło czasu na lampki pod nogami i qrw@ metalik nie pasuje do perły sprzedam alukoła jak ktoś chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 stal Śliczne stalóweczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 wuju jakie masz alukoła ??[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 22:45_________________________________________________8 godzin koła zmieniałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 wuju jakie masz alukoła ??[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 22:45_________________________________________________8 godzin koła zmieniałeś ?? no te moje 15-ki mycie, podświetlenie drzwi przód, regeneracja plastików przy przełącznikach szyb, zmiana kołek, i doprowadzenie alukol do czystości :gwizdanie: i 8h minęło [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 02:03_________________________________________________potrzebuje 5 śrub do kol tych z dziura bo mam na 1 kole jakieś hu**we Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 mycie, podświetlenie drzwi przód, regeneracja plastików przy przełącznikach szyb, zmiana kołek, i doprowadzenie alukol do czystości :gwizdanie: i 8h minęło Normalnie pełna dniówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Normalnie pełna dniówka. szkoda ze nie płatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ile chcesz za te kółka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 koleś wymienił ostatnio gołe takie na 4 stalówki i 700zl :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 5,6 stow ? to kup ladne za tyle ozixowi [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________nie kupisz taniej ladnych niz za 800 stow, pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 5,6 stow ? to kup ladne za tyle ozixowi [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________nie kupisz taniej ladnych niz za 800 stow, pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :> ja to ze ściekawości spytałem ja mam swoje poczćiwe zimowe 15 jeszcze na 1 sezon pewnie będą ;PP a jutro odbieram koła może ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :> nie zgodzę sie :slina: ori 19 od tt jak dla mnie bija prawie wszystkie ale widziłem je tylko raz przez 2 lata studiowania allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ori 19 od tt no własnie od tt a nie a4 , to jest roznica , chyba ze tt i a4 to dla ciebie to samo poza ,najczesciejtakie sportowe wózki maja felgi bbs oz sygnowane dla danego modelu a nie wymyslone i wyprodukowane przez koncern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 A Ty masz zglebione B6? Bo na seryjnym zawieszeniu 19" to bedzie kupa 1BE ori 19 od tt no własnie od tt a nie a4 , to jest roznica , chyba ze tt i a4 to dla ciebie to samo poza ,najczesciejtakie sportowe wózki maja felgi bbs oz sygnowane dla danego modelu a nie wymyslone i wyprodukowane przez koncern myślałem ze chodzi ci o wszystkie ori fele audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Kupisz spokojnie, w Slomczynie ze dwa tygodnie wstecz kolezka kupił 4 szt 16" do nowej Zafiry z prawie nowymi gumami za 900zł. Koles który sprzedawał miał wyjatkowe promocje Wolałbym dać zarobić wujowi niż kupować taniej kradzione części.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 poradze sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ozix itak nie kupuje przeciz ma swoje ale 800 stow to jest dobra cena jezeli felgi sa proste i nie porysowane za tyle co jonny mowi to mozna w niemcowni kupic okolo 100 euro a nie u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 proste na bank, ponad 200 bez mydła robiły ślady użytkowania jakieś tam sa, ale to juz nie za mojej kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ozix itak nie kupuje przeciz ma swoje ale 800 stow to jest dobra cena jezeli felgi sa proste i nie porysowane za tyle co jonny mowi to mozna w niemcowni kupic okolo 100 euro a nie u nas no ja już na zimówkach moich pięknych hehehe:D opony super się spisują i jakieś takie wrażenie że mnie spalił mi na trasie o jakieś 2-3 setki albo może jechałem spokojniej zobaczymy po baku :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:13_________________________________________________przestał palić olej napędowy zaczął palić olej silnikowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi