Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

mcm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

wuju jakie masz alukoła :P??[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 22:45_________________________________________________8 godzin koła zmieniałeś ??:P

no te moje 15-ki :cool1:

zdjcie0318f.jpg

mycie, podświetlenie drzwi przód, regeneracja plastików przy przełącznikach szyb, zmiana kołek, i doprowadzenie alukol do czystości :gwizdanie:

i 8h minęło :decayed:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 02:03_________________________________________________potrzebuje 5 śrub do kol tych z dziura :naughty:

bo mam na 1 kole jakieś hu**we :wallbash:

mycie, podświetlenie drzwi przód, regeneracja plastików przy przełącznikach szyb, zmiana kołek, i doprowadzenie alukol do czystości :gwizdanie:

i 8h minęło :decayed:

:zemdlal: Normalnie pełna dniówka. :decayed:

5,6 stow ? to kup ladne za tyle ozixowi :wink4:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________nie kupisz taniej ladnych niz za 800 stow, pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :>

5,6 stow ? to kup ladne za tyle ozixowi :wink4:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________nie kupisz taniej ladnych niz za 800 stow, pomijajac to ze sa chu..we z wygladu jak kazdy orginał :>

ja to ze ściekawości spytałem :P ja mam swoje poczćiwe zimowe 15 jeszcze na 1 sezon pewnie będą ;PP a jutro odbieram koła może ;D

ori 19 od tt

no własnie od tt a nie a4 , to jest roznica , chyba ze tt i a4 to dla ciebie to samo poza :audi:,najczesciejtakie sportowe wózki maja felgi bbs oz sygnowane dla danego modelu a nie wymyslone i wyprodukowane przez koncern

A Ty masz zglebione B6? Bo na seryjnym zawieszeniu 19" to bedzie kupa :naughty:

1BE

ori 19 od tt

no własnie od tt a nie a4 , to jest roznica , chyba ze tt i a4 to dla ciebie to samo poza :audi:,najczesciejtakie sportowe wózki maja felgi bbs oz sygnowane dla danego modelu a nie wymyslone i wyprodukowane przez koncern

myślałem ze chodzi ci o wszystkie ori fele audi :tongue4:

Kupisz spokojnie, w Slomczynie ze dwa tygodnie wstecz kolezka kupił 4 szt 16" do nowej Zafiry z prawie nowymi gumami za 900zł. Koles który sprzedawał miał wyjatkowe promocje :cool1:

Wolałbym dać zarobić wujowi niż kupować taniej kradzione części.. :gwizdanie:

ozix itak nie kupuje przeciz ma swoje ale 800 stow to jest dobra cena jezeli felgi sa proste i nie porysowane za tyle co jonny mowi to mozna w niemcowni kupic okolo 100 euro a nie u nas

ozix itak nie kupuje przeciz ma swoje ale 800 stow to jest dobra cena jezeli felgi sa proste i nie porysowane za tyle co jonny mowi to mozna w niemcowni kupic okolo 100 euro a nie u nas

no ja już na zimówkach moich pięknych hehehe:D opony super się spisują i jakieś takie wrażenie że mnie spalił mi na trasie o jakieś 2-3 setki albo może jechałem spokojniej zobaczymy po baku :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:13_________________________________________________przestał palić olej napędowy zaczął palić olej silnikowy :D