tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dobranoc pany - jadę się ustawić w kolejkę na wulkanizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dobranoc pany - jadę się ustawić w kolejkę na wulkanizację. powodzenia, ja tez uciekam, narty :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 22:52_________________________________________________AAAAAAAA i jeszcze jedno pytanie, szukam przetwornicy do A4 B6 od ori xenonów, moze ma ktos namiary???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 wuju jak pojedziesz ze z forum jestes to jakies 1100-1300 pln albo tra grupowe znalesc ;> pisał Ci że jest grupowe na golfie 900 jak sie zapiszesz na jakis grupowy np na forum golfa teraz ale ja dopiero gdzies na wiosnę dłubne to co mi po grupowym teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 teraz grupowe sie juz w golfie skonczylo przynajmniej na tym forum co ja znalazlem a jezeli sie myle to odzim daj namiary to moze sobie zrobie jak jeszcze sa miejsca;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 U mnie już sypnęło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 grzesiek8630 napisał/a: Myślę że spalanie będzie oscylowalo pomiędzy 7 a 8l zmierz spalanie full tank-full tank - przekonasz się że nie wzrosło... 6-7 po mieście Z racji że zrobiło się ciasno na Mineralnej... i terminy są odległe... Witek nakazał wstrzymać zapisy. Jak rogalotti ogarnie pojazdy wyżej zapisanych, uruchomimy listę... Tym czasem proszę wklejać wykresy. to cytat z forum golfa wiec jest nadzieja ze zapisy rusza juz wkrotce ,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wciąż nie mogę w to uwierzyć.. Wujo chyba zatrudnił jakiegoś kolegę, żeby mu pisał posty o 7:00 rano. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siemka[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 09:00_________________________________________________ Wciąż nie mogę w to uwierzyć.. Wujo chyba zatrudnił jakiegoś kolegę, żeby mu pisał posty o 7:00 rano. :> zmieniłeś koła??? czy nadal w kolejce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 odzim daj mi linka to sobie będę obczaił jak możesz ;PP Tomaszu to nei wuju to bot;P[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 09:35_________________________________________________w WW nie ma śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 zmieniłeś koła??? czy nadal w kolejce??? O 7:00 podjechałem na wulkanizację i było pusto, więc szybko poszło. Nareszcie mam śliczne stalóweczki. Co prawda nie takie ładne jak wasze (cytryna ma brzydki wzór), ale i tak są kox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wciąż nie mogę w to uwierzyć.. Wujo chyba zatrudnił jakiegoś kolegę, żeby mu pisał posty o 7:00 rano. :> jeszcze tylko jutro i wszystko wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jeszcze tylko jutro i wszystko wraca do normy Kończy się abonament na bota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jeszcze tylko jutro i wszystko wraca do normy Kończy się abonament na bota? okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 wuju a gdzie robisz:P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dziś w Biedronce, produkt dnia- opony zimowe Sava Eskimo 195/65/15 po 179 zeta/szt, o takie- http://www.allegro.pl/item804175443_sava_eskimo_s3_195_65r15_91_t_super_cena.html niedługo to olej i klocki będzie mozna wymieniac w Biedronce :> olej też kiedyś w Biedronce widziałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 w lidlu to norma:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 wuju a gdzie robisz:P?? narazie sie szkole w call center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Sava Eskimo 195/65/15 po 179 zeta/szt, bardzo dobre oponki budżetowe tu potwierdzenie http://www.oeamtc.at/refresh/frameset.php?p=http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/reifentests/winter2006/195_65_15/uebersicht.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi