poziek Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 M jak Matoł ... Matoły wpadają do was na spoty ? przecież kiedyś byłeś ... my nie wpadamy my się spotykamy a wpadają okazyjnie goście ... to był spot ? :gwizdanie: u nas zawsze na bogato [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 13:25_________________________________________________B mnie odwiedziła ... Maj gad :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Po spocie pojechałem na Statoil zatankować cytroneta i... zalałem to takie coś nowe - golden coś tam. Na pełnym baku wyszło ~20 zł więcej niż normalny ON. Czy warto co jakiś czas takie cuś tankować, czy to po prostu czysty marketing? Jutro jadę w traskę, więc sprawdzę czy jest jakaś różnica w jeździe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Bry :> fajny spocik był wczoraj :kox: tylko dostałam opierdziel, że papierosami śmierdzę eeeee... przecież nie paliłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 HEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ja nie, ale inni palili, np;Tomek :gwizdanie: :gwizdanie: Kuffa, ja też nie palę.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busian26 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 witam, na spocik moze zajrzec kazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 witam, na spocik moze zajrzec kazdy? nie,, tylko wybrańcy z paszportem polsatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 witam, na spocik moze zajrzec kazdy? każdy [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 23:50_________________________________________________ witam, na spocik moze zajrzec kazdy? nie,, tylko wybrańcy z paszportem polsatu wujek następnym razem cię wylegitymuję :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 wujek następnym razem cię wylegitymuję :gwizdanie nie strasz bo chyba nawet gdzieś mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 wujek następnym razem cię wylegitymuję :gwizdanie nie strasz bo chyba nawet gdzieś mam jestem poważny jak nigdy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 mcm do wakacji to on sobie wyrobi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 jestem poważny jak nigdy :gwizdanie: jak znajdę to wezmę kurna dłubnąłem dziś te światełka pod nogi sa tylko szkoda ze świeca cały czas i musiałem rozłączyć [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 00:03_________________________________________________ mcm do wakacji to on sobie wyrobi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 browara ktoś wali czy pije sam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ja sie zaszyłem do wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busian26 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 gdzies bym znalazl paszport polsatu, ale nie wiem czy ndala wazny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 gdzies bym znalazl paszport polsatu, ale nie wiem czy ndala wazny... ostatecznie moze byc tvn-u :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 gdzies bym znalazl paszport polsatu, ale nie wiem czy ndala wazny... ostatecznie moze byc tvn-u :> albo jakaś fajna pani w darach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi