odzim Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 bedzie walka kogutów krótka ale tresciwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 to kiedy ta ustawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 to kiedy ta ustawka niech kolega najpierw sie ujawni bo teraz to wirtualny wampir jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 no na ełu:P za przywitanie i posta napisali mi pw id ali bana a pw takiego :"sam jesteś głupek" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: po prostu dzieci w przedszkolu lepiej wrzucają a tyle piszą o tolerancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 to kiedy ta ustawka niech kolega najpierw sie ujawni bo teraz to wirtualny wampir jest pewnie się nie ujawni i pozostanie wirtualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 no na ełu:P za przywitanie i posta napisali mi pw id ali bana a pw takiego :"sam jesteś głupek" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: po prostu dzieci w przedszkolu lepiej wrzucają a tyle piszą o tolerancji za przywitanie dali Ci bana hehe to ciekawe jak bys im nawrzucal co by zrobili [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 22:43_________________________________________________zaraz sie tam zaloguje i przywitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Mnie też kusi, żeby zobaczyć jak jest na ełu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Mnie też kusi, żeby zobaczyć jak jest na ełu. pewnie slabo, jedak jak narazie sie nie loguje ale niech nie znaja dnia ani godziny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 na ełu lipa jest forum żenada jeżeli chodzi o sprawy estetyczzno wizualne ;P :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 logujcie się z mojego jak chcecie sprawdzić - login: cineks4, hasło: a4klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 logujcie się z mojego jak chcecie sprawdzić - login: cineks4, hasło: a4klub Dzisiaj to mi się nie chce, ale jutro to se zobacze - mam nadzieję, że nie dostaniesz bana do jutra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 logujcie się z mojego jak chcecie sprawdzić - login: cineks4, hasło: a4klub Dzisiaj to mi się nie chce, ale jutro to se zobacze - mam nadzieję, że nie dostaniesz bana do jutra.. ja tam nie podskakuję tylko obserwuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Oki, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 wy***ali moje posty ;> :polew: :polew:dzieciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja zawsze jestem grzeczny, No jesteś grzeczny, ale kiedy w końcu przywitasz się na żywo ze wszystkimi? przy najbliższej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 weźcie sie przestańcie lizać po fitach,, jak macie jakiś problem to na żywo albo chociaż na pw bo tu to juz sie nudne robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja to nie mam tylko kolo blucha jak opetany a nawet nikt go nie zna , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 nie pasi? skąd taki wywód? widzę że ty masz jakis pie.rdolony problem Przeginasz jonny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 weźcie sie przestańcie lizać po fitach,, jak macie jakiś problem to na żywo albo chociaż na pw bo tu to juz sie nudne robi kazdy moze pisac i chowac sie za ekaranikiem kompa -my to sie znamy a kolega to wirtual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi