Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie.. gorące 15-ki bo starszych w kozienicach nie ma :gwizdanie:

do Kielc startowałem, właśnie juz dojechałem

qr** 15 km za vectrą jechałem :wallbash:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak bym miał tyle zbędnej gotówki to bym brd kupił :naughty:

rns-e za duze koszta :wink4: i mało koni dodaje :D[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 09:01_________________________________________________

ale,ale, czy nie miałes kiedyś CB na spocie? :mysli

to chyba toyota jak byłem

Opublikowano

a raz miałem chyba :decayed: ale to dawno i nie prawda

i to było do lansu założona sama antena :polew:

:good: :good: tak myslałem, nie chciałem Ci lipy wtedy robic i nic nie mówiłem :gwizdanie: :decayed:

czasami zakładam antene sama

wiesz.. ze niby taki wariat jestem i szybko jeżdżę :kox:

[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 09:06_________________________________________________

glonojada to by wtedy robiła przez otwarte okno :naughty: :naughty: :decayed:

no w sumie i racja :polew:

Opublikowano

jest tam taka jedna, ruda, przyciąłem ją jak byliśmy ostatnio, siedziała w kanciapie w takiej krótkiej spódniczce :naughty: :naughty:, na oko czterdziestka ale fajna nawet :naughty: :naughty:

Ja byłem wczoraj w ZUSie i obsługiwała mnie taka fajna mamusia. Na oko 35, leciutka nadwaga, ale miała w sobie to coś. :kox: No a jak założyła nogę na nogę to odkryły się takie fajne.. chyba k**wa pończochy, albo jakieś fajne rajstopki. :naughty: Przedziałek na piersiach oczywiście też odkryty. :decayed:

Była taka fajna jak pani od geografii w podstawówce. :kox:

Opublikowano

czasami zakładam antene sama

wiesz.. ze niby taki wariat jestem i szybko jeżdżę :kox:

no no, widac po Tobie, w sumie raz Cię widzialem ale coś masz w sobie z takiego wiesz...wariata :kox:

:polew:

dobra spadam do szkoły bo za 2 minuty mi sie zajęcia zaczynają :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 09:14_________________________________________________

Ja byłem wczoraj w ZUSie i obsługiwała mnie taka fajna mamusia. Na oko 35, leciutka nadwaga, ale miała w sobie to coś. :kox: No a jak założyła nogę na nogę to odkryły się takie fajne.. chyba ku***a pończochy, albo jakieś fajne rajstopki. :naughty: Przedziałek na piersiach oczywiście też odkryty. :decayed:

Była taka fajna jak pani od geografii w podstawówce.

W ZUS-ie powiadasz...hmm, a nie masz tam dziś nic do załatwienia, mam chwilę.... :kox:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 09:13_________________________________________________i te pończochy..kurna ale mi teraz jazdę zrobiłeś :kox: :kox: :kox:

zboki :polew:

Opublikowano

W ZUS-ie powiadasz...hmm, a nie masz tam dziś nic do załatwienia, mam chwilę.... :kox:

Mam czy nie mam to zawsze można się przejechać. :decayed:

Weźmiemy wuja, będzie naszym kierowcą wariacikiem - na pewno wyrwiemy coś na jego Audi. :naughty::kox:

Opublikowano

dobra wuju, o neonach i innych świecidełkach jeszcze pogadamy jak Cię nudzą nasze gadki :naughty::decayed:

:polew:

Wujo na razie jest na etapie zakładania anteny bez radia. :decayed:

Opublikowano

Hehehe, kurna, nie ma to jak dobre rozpoczęcie dnia. :D

No ale muszę już zmykać...

... trzeba się ustawić w kolejkę w ZUSie... :decayed:

Opublikowano

L4 do poniedziałku ... :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

L4 do poniedziałku ... :gwizdanie: :cool1:

leser jeden :tongue4:

sie nie chce robić :wink4:

230553f1bf73f2selection.jpg

:good:
Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

bo nie jedzie :tongue4:

moze i nie jedzie, ale myslę że Twoją nadal objedzie :naughty:

twoja też :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 13:44_________________________________________________chyba ze mamy jakieś bonusy :naughty:

ale to i tak raczej by objechał nasze krowy :kwasny:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 13:45_________________________________________________możemy kiedyś zrobimy jakieś ściganko :guma:

Opublikowano

to kiedy :?:

Opublikowano

witam wszystkich, jakos nasze dziecko zajmuje tyle czasu że nawet przy kompie nie ma kiedy usiąśc,.

MCM dlaczego sprzedajesz autko??? nie mów że planujesz RWD???

pozdrawiam, mam nadzieje ze w piatek bede na spocie, i że grupa bedzie całkiem liczna :evil: