Jariko Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :polew: [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 19:09_________________________________________________ Bry Mogę wychodzić na dwór wiec jest duża szansa ze was odwiedzę w piątek ale pic mi nie wolno będziesz jeździł Wuju jak mi zalatwisz miejsce stojace za kierownica to bede jezdzil :polew:
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 no jak tomaszu zadzwoni to nie wykluczone :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ja namawiam Kaśkę żeby przyjechała ale cos mi ciezko idzie Tomaszu, pomóż .....może razem ja przekonamy że impreza jest wazniejsza ood jakiś mebli No widzisz jak dobrze kombinujesz. MIałem mówić, żebyś dała znać Kaśce. Zara ja też do niej napiszę. Na pewno przyjedzie.
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 No widzisz jak dobrze kombinujesz. MIałem mówić, żebyś dała znać Kaśce. Zara ja też do niej napiszę. Na pewno przyjedzie. a mówiłem [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 20:18_________________________________________________ odzim sie coś nie pokazuje, chyba tez będę musiał do niego "cyknąć" cyknij cyknij bez odzima impry ni ma
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 odzim bedzie zupa gut Zara piszę do Kaśki
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 jak jeszcze Kaśka i ozio będzie to już mega
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Nie no, ale Ozia to też cza dostarczyć na te impreze. Impreza bez Ozia to będzie kicha. Wujo niech przywiezie swoją kobietę i niech pojedzie nam umyć i popilnować samochodów..
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 z oziem ciężki temat...zobaczymy No nic, trza będzie porwać Asię.
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to może nie zadziałać Wcale nie musi działać jak już będzie z nami Asia..
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobra, idę z psem na spacer To ty masz psa? Jak się wabi? Burek?
mcm Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 wabi się "wasabi" [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 20:57_________________________________________________ta ma psa , jaką d*pę ma na boku , albo ... podjechała
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 To łun pali? Pewnie je tak jak Marcin mówi.. Albo poszedł do sunsiada na imprezę..
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 mam psa i już...teraz to sie tak nazywa Marlena z pierwszego.. Jej mąż jest kierowcą TIRa i właśnie wyjechał na zachód.
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Tomaszek, co sie nic nie pucujesz że znasz zioów z mojego osiedla? Panie, 30 lat w PKSach jeździłem, więc się zna te zakazane mordy.
Rekomendowane odpowiedzi