Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no wlasnie Majki nie ma co sie spieszyc jeszcze tyle pieknych pan na nas czeka :kox:
wuju Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 też sobie powtarzam co jakiś czas ze nie pali się
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 niedlugo moja M przyjedzie i sie skonczy pisanie :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 też sobie powtarzam co jakiś czas ze nie pali się :polew: powiedział Pan X upiłeś mnie w piątek ze nic nie pamiętam i jeszcze do mnie pan mówisz
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 ku***a, tak odbiegając od tematu to czuję się tu czasem jak w wiosce smerfów.. Jest gargamel, który czasem przychodzi z Warszawy. Smerfetka też jest. Nie wiem tylko kto może być Papą. O ku***a, ale mi wali korba, idę już stąd. Papa Smerf dla mnie to mcm - ma dobra teksty, ale jest z nas wszystkich najbardziej ułożony i czasem ,,niektórych" przywołuje do moralnego porzadku i modli się o nasz spokój jebłem :polew: :polew:
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Nie ma już Ani ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( no a fajna d*pa była :gwizdanie: ;(
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 trza żyć z naszą "starą" poczciwą Bryńką
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 OOOO Brynia wreszcie powróciła do normalności nie obraz się ale jakoś BRYNIA bardziej pasuje do twojej osobowości :wink4:
wuju Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Brynia czemu Cie w piątek nie było [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:20_________________________________________________poznała byś Anie
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 OOOO Brynia wreszcie powróciła do normalności nie obraz się ale jakoś BRYNIA bardziej pasuje do twojej osobowości :wink4: tja taki "specyficzny dzik"
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 w sumie nie mialem okazju ANI poznac bo w piatek mnie nie bylo
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 w sumie nie mialem okazju ANI poznac bo w piatek mnie nie bylo wiele nie straciłeś do Bryni podobna jak 2 krople wody [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:23_________________________________________________no może pare lat młodsza
wuju Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Brynia czemu Cie w piątek nie było [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:20_________________________________________________poznała byś Anie ponoć jakaś popierdzielona- nie chcę jej poznać - torty picze, sewetry pierze- nie mój typ zresztą...jeszcze bym była o nią zazdrosna :gwizdanie: podzieliły byście sie
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Brynia czemu Cie w piątek nie było [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:20_________________________________________________poznała byś Anie ponoć jakaś popierdzielona- nie chcę jej poznać - torty picze, sewetry pierze- nie mój typ zresztą...jeszcze bym była o nią zazdrosna :gwizdanie: podzieliły byście sie ta,jedna by wzięła pół majka i druga pół :polew:
Rekomendowane odpowiedzi