Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*) Tak dla ścisłości to wnętrze Twojego auta widziałem w sumie 2 razy... :decayed:

mam nadzieję że nie tylną kanapę ... :wink4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Proncie Panie Boże. :no:

Opublikowano

Proncie Panie Boże. :no:

uff ... ulżyło mi bo już się bałem na spotach pojawiać ... :naughty:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:39_________________________________________________ :wink4:

Opublikowano

*) Tak dla ścisłości to wnętrze Twojego auta widziałem w sumie 2 razy... :decayed:

My preferujemy przednia pasażera;P może na następnym spocie dam Ci sprawdzic mcm00 :embarrassed:

a poza tym lubię mieć porządek w aucie lepiej mi się wtedy jeździ;) W domu mogę mieć syf ale nie w aucie:D

Opublikowano

uff ... ulżyło mi bo już się bałem na spotach pojawiać ... :naughty:

Myślę, że RED ALERT nadal obowiązuje jak Ozix zapowiada przyjazd na spota.. :decayed: [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:42_________________________________________________

My preferujemy przednia pasażera;P może na następnym spocie dam Ci sprawdzic mcm00 :embarrassed:

SKASUJ TEGO POSTA DEWIANCIE!! :bicz:

a poza tym lubię mieć porządek w aucie lepiej mi się wtedy jeździ;) W domu mogę mieć syf ale nie w aucie:D

Tu muszę Ci przynać rację. :good:

Opublikowano

RED ALERT obowiązuje też każdy obcy samochód. :cool1: :>

Opublikowano

NIE!! Wstydzisz sie przyznać?? a ostatnio sam mnie zapraszałeś do swojej Cytrynki!![br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:49_________________________________________________Tomaszu! Powinieneś mnie pochwalić za ładna obróbkę wklejek:D[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:50_________________________________________________

To się przebiorę za Brynie :gwizdanie: i wezmę jej samochód :evil:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:50_________________________________________________jeszcze 5 min i do domu :shocked:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:55_________________________________________________Tomaszu Powinieneś zmienić zdjęcie w profilu na CYTRYNĘ:>[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:56_________________________________________________mcm00 jak idą poszukiwania Auta?

Opublikowano

NIE!! Wstydzisz sie przyznać?? a ostatnio sam mnie zapraszałeś do swojej Cytrynki!![br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:49

O ku*wa, kariere forumową ślag trafił przez tego gamonia. :zemdlal:

_________________________________________________Tomaszu! Powinieneś mnie pochwalić za ładna obróbkę wklejek:D[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 14:50

Za co?? :co:

Opublikowano

Za jajco! smutno mi!

Następnym razem możesz mnie ukarać!! Jak tylko chcesz;))

:bicz: :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz::bicz2: :bicz2: :foch: :doh1: :sex::sexinbed::boobs::baseball: :baseball: :baseball::buziak: :buziak: :piroman:

Opublikowano
:zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal:
Opublikowano

Brynia więc jak tylko znajdę chwilke będę dzwonił i może uda sie umówić na przegląd lapka:)

Ozix dzieje sie tak jak jest otwarty tak do kąta max 100stopni to jest ok powyzej gaśnie tylko tyle:D[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 15:39_________________________________________________a i jest to ACER:D

Opublikowano

mcm00 jak idą poszukiwania Auta?

cały czas szukam :decayed:

Opublikowano

Hmm, nic się nie chwaliłeś.. :mysli:

Opublikowano

:zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal:

:banan1::banan1::banan1::banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: :banan1:

:P:polew:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 17:08_________________________________________________

chwalił tylko Ty jak zwykle tylko o sobie;( nic o kolegach!

Opublikowano

Ozix, to przestaje być śmieszne, a robi się przerażające. :decayed:

Opublikowano

bo ja tak szukam i nie szukam...

przeglądam, oglądam, wybrzydzam, nic na siłę ... :wink4:

Opublikowano

chwalił tylko Ty jak zwykle tylko o sobie;( nic o kolegach!

Wiem, że mam sklerozę, wiem, że czasem nie umiem słuchać i wiem też, że jesteś najbardziej zrzędliwym chłopem, jakiego znam. :decayed:

Opublikowano

chłopaki i dziewczyny jest jakiś dobry zakład w Radomiu gdzie mógłbym wypolerować autko po zimie :?:

bo kurde w słońcu coś nie za ciekawie wygląda :naughty:

Opublikowano

Nie poleruj, chyba że już na nią czas :wink4: