oZiX Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 chwalił tylko Ty jak zwykle tylko o sobie;( nic o kolegach! Wiem, że mam sklerozę, wiem, że czasem nie umiem słuchać i wiem też, że jesteś najbardziej zrzędliwym chłopem, jakiego znam. przepraszam już nie będę!! obiecuję poprawę i jadę do Arkadii:)* BUZI PA:D
Gość Michał Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 chwalił tylko Ty jak zwykle tylko o sobie;( nic o kolegach! Wiem, że mam sklerozę, wiem, że czasem nie umiem słuchać i wiem też, że jesteś najbardziej zrzędliwym chłopem, jakiego znam. przepraszam już nie będę!! obiecuję poprawę i jadę do Arkadii:)* BUZI PA:D Ja pi....le co się z nimi dzieje
mcm Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Nie poleruj, chyba że już na nią czas nie no muszę coś z tym zrobić ..., a nie wiem ile jeszcze pojeżdżę
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Znam dobry warsztat lakierniczy, gdzie mogą zrobić polerkę. Ogólnie facet się ceni, ale jeśli chcesz mieć dobrze to warto.. Nie pamiętam teraz numeru, ale do spota dowiem się. Mogę Ci też załatwić polerkę za jedyne 100zł. Co prawda nie wychodzi jak nówka, ale dopóki niskie słońce nie świeci to jest ok...
mcm Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Znam dobry warsztat lakierniczy, gdzie mogą zrobić polerkę. Ogólnie facet się ceni, ale jeśli chcesz mieć dobrze to warto.. Nie pamiętam teraz numeru, ale do spota dowiem się. Mogę Ci też załatwić polerkę za jedyne 100zł. Co prawda nie wychodzi jak nówka, ale dopóki niskie słońce nie świeci to jest ok... wolę raz a porządnie
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 W takim razie polecam warsztat Janusza Masiarka. Na spocie dam Ci nr - muszę gdzieś odszukać wizytówkę.
Gość Michał Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 A gdzie On ma ten warsztat, bo nazwisko pierwszy raz słysze
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kierunek na Piotrków. Nie wiem czy to jest jeszcze Radom czy jakaś miejscowość, ale to blisko od ronda.
mcm Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 chiba bede musiał najpierw szybę przednią, bo dziś zauważyłem małe pęknięcie, niższe sprężyny dają chyba o sobie znać
Gość Michał Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kierunek na Piotrków. Nie wiem czy to jest jeszcze Radom czy jakaś miejscowość, ale to blisko od ronda. Kierunek na Piotrków, po lewej stronie zjeżdza się w boczną dróżkę do niego?
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kierunek na Piotrków, po lewej stronie zjeżdza się w boczną dróżkę do niego? Dokładnie. Ta dróżka prowadzi prosto do jego zakładu, który widać z ulicy.
Gość Michał Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 To już wiem o kogo chodzi, robiłem dawno dawno u gościa auto i powiem szczerze ze się nie popisał, były poprawki. No ale moze sie w końcu nauczył malować
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Hmm, ja słyszałem o nim same dobre komentarze. Sam u niego malowałem błotnik w Trafiku. Facet bardzo konkretny i słowny.
oZiX Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Widać się wyrobił przez te lata. albo kolejny sponsor Tomaszka:)
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich
oZiX Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Witamy witamy w Radomskich stronach :hi:
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Witamy witamy w Radomskich stronach :hi: Dawno u Was nie byłem, dzieje sie tu coś
mcm Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Witamy witamy w Radomskich stronach :hi: Dawno u Was nie byłem, dzieje sie tu coś już śpimy
oZiX Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Witamy witamy w Radomskich stronach :hi: Dawno u Was nie byłem, dzieje sie tu coś a u nas nic się nie dzieje. Masowo zmieniamy auta;>
Rekomendowane odpowiedzi