jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Witamy witamy w Radomskich stronach :hi: Dawno u Was nie byłem, dzieje sie tu coś a u nas nic się nie dzieje. Masowo zmieniamy auta;> Jeden Tomaszek to wiem że zmienił :gwizdanie: a reszta co w jego ślady idzie
oZiX Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Witamy witamy w Radomskich stronach :hi: Dawno u Was nie byłem, dzieje sie tu coś a u nas nic się nie dzieje. Masowo zmieniamy auta;> Jeden Tomaszek to wiem że zmienił :gwizdanie: a reszta co w jego ślady idzie nie reszta wierna Odi :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 00:33_________________________________________________do jutra
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Witamy witamy w Radomskich stronach :hi: Dawno u Was nie byłem, dzieje sie tu coś a u nas nic się nie dzieje. Masowo zmieniamy auta;> Jeden Tomaszek to wiem że zmienił :gwizdanie: a reszta co w jego ślady idzie nie reszta wierna Odi :gwizdanie: to czemu tylko nie wierny na zlocie był
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Wszyscy się na B8 przesiadają i na zlot nie bardzo, obok B5 postawić :gwizdanie:
mcm Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Dlaczego ? Rdza nie przeskoczy przecieź
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Dlaczego ? Rdza nie przeskoczy przecieź no mam nadzieję że na letnim się poprawić :gwizdanie: Oki, mykam w kime i zapraszam jeszcze raz na zakupy Dobrej nocy
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 to czemu tylko nie wierny na zlocie był Bo niewierny marce (bardziej z potrzeby niż z chęci) jest wierny Klubowi.
Koval78 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cholera planowałem wpaść na spot w piątek a przed chwilą dowiedziałem się, że jadę z roboty do Wrocławia na czwartek i piątek. Marne szanse na powrót na 19:00. Chyba z żalu na hotelu popłynę oZiX czy to nie Ty z tydzień temu stałeś na parkingu z tyłu BZWBK, miałem podejść ale jakoś nie miałem pewności że to Ty. Mam ten sam kolor tylko w avancie.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Koval, a już myślałem, że się na nas obraziłeś. Jak dasz rade przyjechać w ten piątek to zapraszamy, a jak nie to nadrobimy. Spoty teraz są co tydzień. :th:
Koval78 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no właśnie, coraz cieplej i może warto wrócić do koncepcji grilla ? A co do powrotu w Piątek to sami wiecie co się dzieje na naszych dróżkach
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A co do powrotu w Piątek to sami wiecie co się dzieje na naszych dróżkach No tak tak. Za tydzień przyjedziesz. Co do grila - oczywiście, że będzie. Poczekajmy tylko aż pogoda się ustabilizuje.
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cholera planowałem wpaść na spot w piątek a przed chwilą dowiedziałem się, że jadę z roboty do Wrocławia na czwartek i piątek. Marne szanse na powrót na 19:00. Chyba z żalu na hotelu popłynę oZiX czy to nie Ty z tydzień temu stałeś na parkingu z tyłu BZWBK, miałem podejść ale jakoś nie miałem pewności że to Ty. Mam ten sam kolor tylko w avancie. No niestety ja mam sedana i w raodmiu nie było mnie od dawna;) A My nie pojechalismy bo nie chcemy stracic nicka oryginalnego!
Gość Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cholera planowałem wpaść na spot w piątek a przed chwilą dowiedziałem się, że jadę z roboty do Wrocławia na czwartek i piątek. Marne szanse na powrót na 19:00. Chyba z żalu na hotelu popłynę oZiX czy to nie Ty z tydzień temu stałeś na parkingu z tyłu BZWBK, miałem podejść ale jakoś nie miałem pewności że to Ty. Mam ten sam kolor tylko w avancie. No niestety ja mam sedana i w raodmiu nie było mnie od dawna;) A My nie pojechalismy bo nie chcemy stracic nicka oryginalnego! Niestety że to nie byłes Ty czy że masz sedana? Koval78 jego jest taka jakas szara
Koval78 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Fakt. Szara. Moja niebieska ale na awatarze wygląda jak niebieska - czyżby postępował u mnie daltonizm
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no raczej bo nie widać co by była niebieska:D i na zdjęciu wygląda (przynajmniej dla mnie że to nie jest kombi:>) Michał nieszczęście, że była sedan i szara/grafitowa kij wie jaka:D ale to już przeszłość;> Dziś zamiana jutro się przesiadam w nową :kox: Srebrną i AVANT:>
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Fakt. Szara. Moja niebieska ale na awatarze wygląda jak niebieska - czyżby postępował u mnie daltonizm Nie przejmuj się, ja w awatarze Ozixa też widzę niebieską Audi. Ozix, zmieniasz furę?
Gość Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przecież napisał że zamienia na Avanta, no kto jak kto ale Ty powinienes wiedziec to jako pierwszy, czyzby jakies "ciche dni" ?
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no raczej bo nie widać co by była niebieska:D i na zdjęciu wygląda (przynajmniej dla mnie że to nie jest kombi:>) Michał nieszczęście, że była sedan i szara/grafitowa kij wie jaka:D ale to już przeszłość;> Dziś zamiana jutro się przesiadam w nową :kox: Srebrną i AVANT:> Srebrny, :kox:, AVANT - czyżby od Bryni kupiłeś
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no raczej bo nie widać co by była niebieska:D i na zdjęciu wygląda (przynajmniej dla mnie że to nie jest kombi:>) Michał nieszczęście, że była sedan i szara/grafitowa kij wie jaka:D ale to już przeszłość;> Dziś zamiana jutro się przesiadam w nową :kox: Srebrną i AVANT:> Srebrny, :kox:, AVANT - czyżby od Bryni kupiłeś Brynia nie ma srebrnego:D DALTONY!! masakra co za ludzie:D gorzej niż faceci Fakt. Szara. Moja niebieska ale na awatarze wygląda jak niebieska - czyżby postępował u mnie daltonizm Nie przejmuj się, ja w awatarze Ozixa też widzę niebieską Audi. Ozix, zmieniasz furę? kolejny dalton!! Tak zmieniłem[; zrobiłem małą zamianę Przecież napisał że zamienia na Avanta, no kto jak kto ale Ty powinienes wiedziec to jako pierwszy, czyzby jakies "ciche dni" ? Michał dokładnie ciche dni!! ostatnio się nie dogadujemy i zabrałem swoje zabawki z jego piaskownicy!
Rekomendowane odpowiedzi