Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN] Gdzie zregenerować maglownicę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do Częstochowy mam jakieś 75 km. nie dojade. leje tak, że litr płynu na dolewki starczy na 20 km.

Opublikowano
  • Autor

do Częstochowy mam jakieś 75 km. nie dojade. leje tak, że litr płynu na dolewki starczy na 20 km.

Hmmm, ciężka sprawa. Ja znam tylko tamten zakład. A może na holu? :mysli:
Opublikowano

Mi też lało dość sporo z magla ale zauważyłem pewną prawidłowość że na trasie nic mi nie ubywało dopiero jak odstawiałem samochód więc może też tak być u ciebie że na małych odcinkach jak odstawiasz samochód to dopiero ci schodzi płyn.

Opublikowano
  • Autor

Mi też lało dość sporo z magla ale zauważyłem pewną prawidłowość że na trasie nic mi nie ubywało dopiero jak odstawiałem samochód więc może też tak być u ciebie że na małych odcinkach jak odstawiasz samochód to dopiero ci schodzi płyn.

To zrozumiałe, na trasie nie będzie uciekać bo magiel nie pracuje ;) Z tym, że w przypadku hipppka to musi być jakiś mega przeciek skoro na 20km 1L ubywa. Może cholera jakiś przewód ma pęknięty?
Opublikowano

Leje z maglownicy, z lewej strony. I wierzcie mi, to wcale nie jest fajne, kombinować jak dojechać z punktu a do b tak by było najmniej skrętów.

Opublikowano

W Tarnowskich Górach bardzo dobrze regenerują maglownice.

Opublikowano

Leje z maglownicy, z lewej strony. I wierzcie mi, to wcale nie jest fajne, kombinować jak dojechać z punktu a do b tak by było najmniej skrętów.

dasz radę, ja miałem en sam dylemat

Lało się z lewej strony. Przejechałem 115 km, 2 razy dolałem plynu

Opublikowano
  • Autor

A zrób tak... zdejmij koło od kierowcy i zdejmij plastikową osłonkę magla 2 kołeczk i 1 nakrętka. I zobaczysz dokładnie z czego to leci, może któryś przewód puszcza na łączeniu z maglem?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja swoją regenerowałem w Łodzi, ale tam też masz kawałek.

Osobiscie zakład polecam, regeneracja trwała 3 godziny i dostałem rok gwarancji. Jest też możliwosć wyjęcia magla na miejscu tylko trzeba się wczesniej umówić..

Opublikowano
  • Autor

Ja swoją regenerowałem w Łodzi, ale tam też masz kawałek.

Osobiscie zakład polecam, regeneracja trwała 3 godziny i dostałem rok gwarancji. Jest też możliwosć wyjęcia magla na miejscu tylko trzeba się wczesniej umówić..

Ile sobie zawinszowali za regenerację?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
regenerowalem maglownice u nich miesiac temu i musze znow do nich jechac reklamowac bo mi plyn ubywa :thumbdown: