Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Nowe foty po wymianie zderzaka na S-line, można pociskać cięzkie :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Autko jak każde szału nie ma ale pokazać można :)

Sprowadzona osobiście z Włoch w październiku 2008 od prywatnego właściciela (komendant włoskiej policji Carabinieri :gwizdanie:) Rocznik 2003, modelowo 2004, pierwsza rejestracja 22 grudzień 2003 (dobry prezent na święta) rejestracja w kraju 19 listopad 2008. jestem drugim właścicielem tak ogólnie :)

Nie ukrywam, że była lekko uszkodzona ale wszystko w granicach rozsądku (zderzak, błotnik i drzwi kierowcy do malowania + jedna lampa do wymiany, wszystko wymienione na całe i nie uszkodzone części bez żadnego klepania blach to raz a dwa to auto robiłem pod siebie więc nie szczędziłem kasy na części) Dla mnie ważniejszy był przebieg auta i zadbany środek bo blachy można powymieniać, takie jest moje zdanie :) a poza tym cena przemówiła sama za siebie :rolleyes:

Co do wyposażenia to:

- silniczek 1,9 TDI AVF 131 koni i 6 biegowa skrzynia :good: ale w porównaniu z passatem kumpla który ma ten sam silnik to jego

pasek to traktor. Na moje to ta A4 ma dobrego bonusa od Audi w postaci Qników :good:

- kolor auta który śnił mi się po nocach, jestem mega zadowolony :banan:

- 6x poduszka,

- 4x elektryczne szybki co żadko sie zdarza :rolleyes:

- tempomat,

- grzane fotele,

- pełen FIS

- Audi concert 10 głosników plus sub w bagazniku (daje rade i to bardzo dobrze)

- parktronic

- felgi ori 17" z papciami 235/45

- pakiet chrom,

Ponadto jest bardzo zadbana i żaden guziczek nie jest wytarty a to dla mnie bardzo ważne bo przykładam do tego dużą wagę.

Wszystkie szyby przyciemniane folią fotochromową i to daje bardzo ładny efekt w połączeniu z tym kolorem, co z reszta widać na poniższych fotkach :decayed:

Mody:

- gałka s-line

- diody w lampce podsufitówki

- odblokowanie pełnego FIS-a

- zderzak S-line - w trakcie zakupów :) Montaż koniec lutego

- pół skóry z fotelami S-line ale to przy dobrej okazji lub jeśli zmienie plany co do sprzedazy autka.

- Felgi 18 cali RS6 bo te 17 na moje to troszke smiesznie wygladają :disgust: (pomysleć, że w Golfie II miałem 14 cali i świeciłem nimi jak słonko na niebie :naughty:)

Tak było na początku:

15033897a7ddd5f3med.jpg64934dcc5a6b5c2dmed.jpg

783291d9e3ea144cmed.jpg56660ed38c7bc645med.jpg

Tak więc po co prawda krótkim pobycie w PL moja A4 dostała nowy zderzak :kox: Ogólnie to jest jakby inny samochód z tym zderzakiem :) Zderzak kupiłem ori czyli obyło się bez rezania a mi to pasowało bo nie miałem czasu. Założenie dokładki na ori zderzak to dosłownie minutka, tylko klik-klik i pozamoiatane :)

Zderzak kosztował mnie 340zł

Dokładka (nowa) 320zł

Kratki i gril za sumkę 520zł załatwił mi klubowicz Wąski prosto z ASO za co jestem mu niezmiernie wdzięczny bo dzieki niemu zaoszczędziłem jakieś dobre 100zł - 150zł :good:

Malowanie 200zł

Czyli ogólnie zabawa uczyniła mnie 1380zł ale warto było :naughty:

c0b8350386032708med.jpg

Jak już wyżej pisałem to od Wąskiego :good:

Tak sie prezentuje autko po tej zabawie :kox: ogólnie o niebo lepiej :)

895ba4956aca33e1med.jpga514ce922d9702a3med.jpg

967f45e81118e01dmed.jpg7b900207c8c2a9e8med.jpg

0387319c1c36db4bmed.jpg2e3f6d65fb70cf32med.jpg

08fcec22e4c5ba4emed.jpg01183378674225a4med.jpg

Środek furmanki:

2942f9cee33cac0bmed.jpg1173823d8a2239f1med.jpg

No i tutaj troche na zimowo w UK :)

b62942d219601d17med.jpg

Czekam na opinie :)

Opublikowano

ladna sztuka, dokladki w kolor i bedzie kox

Opublikowano

ladna sztuka, dokladki w kolor i bedzie kox

przecież są lakierowane :polew:

Opublikowano

przecież są lakierowane :polew:

trochę dziwne te zdjęcia ale mnie też się wydaje, że nie są polakierowane :cool1:

Opublikowano

na pewno nie sa lakierowane :polew:

Opublikowano

a to jest S-line czy tylko coś mu się do listwy przyczepiło ? :decayed:

fotki rzeczywiście ...hmm trudne - nie widać tych dokładek :cool1:

Opublikowano

piękna sztuka. Lepiej kup B6 w lepszej wersji, ostatnie wypusty, niż B7. Takie jest moje zdanie. B6 jest dużo piękniejsza niż B7

Opublikowano

jeszcze nigdy nie widziałem, żeby w matowym plastiku odbijała się kostka :polew:

Opublikowano

najlepiej niech sie wypowie wlasciciel, nie bedziemy sie przeciez klocic :decayed:

Opublikowano

jeszcze nigdy nie widziałem, żeby w matowym plastiku odbijała się kostka :polew:

Mariooo ma racje sa lakierowane co wy Macie Chlopaki :naughty:

Patrzcie na zdjecie z boku :polew:

Polerowany plastik do szarego :polew: Na lustro :polew:

W roczniku 2004 byly juz seryjnie malowane :naughty:

Opublikowano

taka znowu zwykła nie jest;P ma tempomak pewnie kompika no i jeszcze elektryczne szyby z Tyłu :good:

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki dajcie troche tego co palicie?? :naughty: Dobrze, ze ktoś nie pojechał, ze dokładki są w kolorze a samochód jest w matowym plastiku :wink4:

Dla tych którzy jeszcze nie czają to dokładki są lakierowane :)

piękna sztuka. Lepiej kup B6 w lepszej wersji, ostatnie wypusty, niż B7. Takie jest moje zdanie. B6 jest dużo piękniejsza niż B7

Gdyby B6 wychodziły w roczniku 2007 to bym tak zrobił bo tez B6 bardziej mi się podoba no ale są tylko B7 a na B8 jeszcze nie dam rady przeskoczyć :disgust: moze za rok :decayed:

Ja też jeszcze tego nie widziałem ale widze, ze na forum mamy takich którzy tak myślą :kox:

Tutaj jakoś się nie odbija kostka ciekawe dlaczego?? :mysli::naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/a6_c5_moja_perla_25_tdi_180_kucykow_quattro_2003_rok-t65824.0.html

[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 18:35_________________________________________________

taka znowu zwykła nie jest;P ma tempomak pewnie kompika no i jeszcze elektryczne szyby z Tyłu :good:

Dokładnie najbiedniejsza wersja to nie jest ale szału tez nie ma :wink4:

Nagłośnienie z suubwoferem, parktronic, tempomat, 4x elektr. szyby co jest zadkościa, grzane fotele, podłokietnik tez jest więc nie ma co narzekać mogło być biedniej :)

Ps. Bogato mam w A6, link nieco wyżej :)

Opublikowano

to zwracam honor :notworthy:, ale po tych zdjeciach ciezko rozpoznac, a szczegolnie na zdjeciu od tylu widac duza roznice na zderzaku, widzialem kilka a4 z wymalowanymi dokladakami ale az tak tego nie bylo widac, moze to wina aparatu w realu na pewno lepiej widac

Opublikowano

to zwracam honor :notworthy:, ale po tych zdjeciach ciezko rozpoznac, a szczegolnie na zdjeciu od tylu widac duza roznice na zderzaku, widzialem kilka a4 z wymalowanymi dokladakami ale az tak tego nie bylo widac, moze to wina aparatu w realu na pewno lepiej widac

ehhhh ta dzisiejsza młodzież :>

czas na wizytę u lekarza od oczufffff :nabijasie:

Opublikowano

Niska rozdzielczosc ale i tak widac ladnie :naughty:

ehhhh ta dzisiejsza młodzież :>

czas na wizytę u lekarza od oczufffff :nabijasie:

Mariusz a Ty juz nie mlodziez co ??!! :dance:

Opublikowano
  • Autor

Poprostu zderzak świeci się jak psu jaja :naughty: i odbija się szara kostka brukowa :)

Dla niedowiarków zdjęcie które powinno rozwiać wątpliwości, nawet widać jak się kostka odbija w lakierze hehe :rolleyes:

ae94d35985a559a9med.jpg

Opublikowano

no niestety, wg. mojej teorii od 2 lat już nie :>

Opublikowano
  • Autor

Teoria dobra, czyli ja jeszcze długo będę młody :naughty:

Opublikowano

no niestety, wg. mojej teorii od 2 lat już nie :>

Dla Mnie do 40 to młodzież :naughty:

Sorry Pawel za OT :decayed: