Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czemu sprzedajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 potrzebuje wiekszy samochód i na firme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 do końca roku odliczasz VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 sprzedales? moze ja bym ja wzial jak cos dla kobity jak sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 sprzedales? moze ja bym ja wzial jak cos dla kobity jak sie dogadamy teraz jest w ASO :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ale poprawka bo widze, ze cena zrobila sie zaporowa to mloda pewnie wolalaby nowsza bude bez znaczka S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 praktycznie sprzedana co do ceny to stara mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kamilu to czym teraz swą dupe wozisz?? bmw?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 no tak sie złożyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 no tak sie złożyło łooooooo kuooorva :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 I 20" zoll jak na zdjeciu? 320D? Bo sie nie chwalisz silnikiem, to pewnie jakis maly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 na zdjeciu jest 19" u mnie narazie biedne 16" tak, 320d 163 KM, daje rade ale po chipie licze na ~ 190 330d drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Noo... 330D w tej budzie nadal drogie niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Kamil wrzuć jakieś fotkibawarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Grunt, że nie kupiłeś skody :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Grunt, że nie kupiłeś skody :naughty: No bo 12 sekundowa skoda to twoj plan na przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Grunt, że nie kupiłeś skody :naughty: No bo 12 sekundowa skoda to twoj plan na przyszlosc myślę, że i 12 złamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Grunt, że nie kupiłeś skody :naughty: No bo 12 sekundowa skoda to twoj plan na przyszlosc myślę, że i 12 złamie No jak bedzie rózowa to bedzie +2 do predkosci i +3 do lansu Koniec Ot bo bede musial kropki rozdawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi