dansli Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 witam mam pytanko ostatnio ustawiałem sobie z nudów kierownise i patrzyłem na wszystkie mozliwe jej ustawienia. pobawiłem sie i na drugi dzien po jakims czasie załaączyła sie mi kontrolka ABS'u na 90 % to tego wina ale co tam dokładnie sie mogło stać ??? penie jakis kabelek ale jak to w prosty sposób usunąć?? dzieki pozdrawiam,
marcin j Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 zapnij vaga, zczytaj błędy i powinieneś się dowiedzieć gdzie jest usterka , wtedy ją usunąć, naprawic i błąd skasować.
dansli Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 byłem z tym u mechanika i powiedzieli ze blad pokazuje lewa poduszka czyli od kierowcy ale nic wiecej
marcin j Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 to z czym masz problem , z air bag , czy z abs ??? W wagu jest opcja sprawdzenia ukladu hamulcowego.
dansli Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 kurcze chyba byłem pijany jak to pisałem choć nic nie piłem sorki za zamieszanie jasne ze z airbagiem a nie abs'em czytałem posty wczesniej o ABS i myslałem o Airbagu a napisałem abs sorki[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 14:26_________________________________________________przepraszam WAs za małe nie porozumienie
wojtekce Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 spr. połączenia taśmy stykowej pod kierownicą z airbag
dansli Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 jak to zrobić? trzeba kierownice rozebrać czy to gdzie pod kolumna jest???
karbonek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Na forum jest fotostory jak naprawić złącze od cewki immo, przy tym masz rozebranie kierownicy.
Rekomendowane odpowiedzi