mariuszA4dg Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 1. Trzeba ściągać przód przy pracach przy silniku 2. Mało miejsca z tyłu... 3. Duży kufer, ale mały otwór. 4. Trochę lipa, że przeciwmgielne są w normalnych kloszach a nie niżej w kratkach. (po lifcie już fajnie jest to zrobione;)) 5. Beznadziejne plastiki w boczkach drzwi (tam gdzie łapiesz żeby zamknąć drzwi. 6. Zawieszenie..... ;( większość to drobiazgi bo jest
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 1. Trzeba ściągać przód przy pracach przy silniku 2. Mało miejsca z tyłu... 3. Duży kufer, ale mały otwór. 4. Trochę lipa, że przeciwmgielne są w normalnych kloszach a nie niżej w kratkach. (po lifcie już fajnie jest to zrobione;)) 5. Beznadziejne plastiki w boczkach drzwi (tam gdzie łapiesz żeby zamknąć drzwi. 6. Zawieszenie..... ;( większość to drobiazgi bo jest Ad. 1 w którym samochodzie obecnie nie trzeba ściagać przodu żeby cos wymienić, w A4 B5 tragedii jeszcze nie ma :gwizdanie: Ad. 2 Jako kierowca nie powinno Ci to bardzo przeszkadzać Ad. 3 Było kupić Avanta Ad. 4 zawsze mozesz dorezać halogeny i lampy poliftowe Ad. 5 Ad. 6 ale za to komfort jest
yoda Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 B6: - wymiana żarówek - zaciągnięty ręczny podnosi podłokietnik - wycierająca się gumowa? tapicerka - schowek z pękającym zawiasem i zapiekającym się mechanizmem spowalniającym - no i chyba największa wada to cena, jaką trzeba zapłacić za nową, wypasioną A4!
mariuszA4dg Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 1. Trzeba ściągać przód przy pracach przy silniku 2. Mało miejsca z tyłu... 3. Duży kufer, ale mały otwór. 4. Trochę lipa, że przeciwmgielne są w normalnych kloszach a nie niżej w kratkach. (po lifcie już fajnie jest to zrobione;)) 5. Beznadziejne plastiki w boczkach drzwi (tam gdzie łapiesz żeby zamknąć drzwi. 6. Zawieszenie..... ;( większość to drobiazgi bo jest Ad. 1 w którym samochodzie obecnie nie trzeba ściagać przodu żeby cos wymienić, w A4 B5 tragedii jeszcze nie ma :gwizdanie: Ad. 2 Jako kierowca nie powinno Ci to bardzo przeszkadzać Ad. 3 Było kupić Avanta Ad. 4 zawsze mozesz dorezać halogeny i lampy poliftowe Ad. 5 Ad. 6 ale za to komfort jest :oklaski: ale i tak chyba żadne auto nie jest bez wad. ale i tak jestem zadowolony z
mireko Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 1.Boczki oparć siedzeń przednich,a dokładnie przetarcia.Często to widziałem (nawet w A6 ) oraz materiał na fotelach-byle mokre i od razu plamy. 2.Liście i woda w okolicy kompa na podszybiu. 3.Ocynk-moim zdaniem gorzej wykonane niż w moim byłym 80 B3. 4.Nie rozkładane tylne oparcie w moim modelu-powinno być w standarcie,a zwiększyłoby to miejsce w bagażniku. Ogólnie spodziewałem się po zakupie bardziej dopracowanego auta,ale rok '95 i nie ma co za bardzo narzekać.W autach innych marek z takich roczników też szału nie ma. Ogólnie jestem zadowolony.
tanidran Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 b5 podcczas jazdy kompletnie przez kolo kierownicy zasloniety predkosciomierz jakbym sobie fotela nie wyregolowal nic nie widze
Hugo Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 b5 podcczas jazdy kompletnie przez kolo kierownicy zasloniety predkosciomierz jakbym sobie fotela nie wyregolowal nic nie widze To bardzo ciekawe co piszesz. Poniżej pierwsze lepsze zdjęcie znalezione w internecie
Tomeks Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 b5 podcczas jazdy kompletnie przez kolo kierownicy zasloniety predkosciomierz jakbym sobie fotela nie wyregolowal nic nie widze a regulować kierownicę próbowałeś
stef75 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Przod do rozbiorki przy rozrzadzie Tylna roleta piszczy jak cholera Juz mi padl silniczek tylnej wycieraczki Ilosc miejsca z tylu
R Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 B7 Jak sie włączy długie swiatła to za daleko od kierownicy manetka sie odchyla. powinna mieć krótszy skok lub pozostawac w tej samej pozycji.
spetsnaz Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 B6: - wymiana żarówek Wymiana żarówek w B6 jest bardzo prosta. W B6 wystarczy wkrętak torx i po odkręceniu 2 śrub (i poluzowaniu 2 kolejnych) wyjmujesz całą lampę. Prawdziwe problemy z wymianą żarówek są np w Lagunie II i Vectrze C.
Maciek80 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 O.o to w B6 trzeba lampę wyjmować, żeby żarówkę wymienić? Ale lipa, jakbym wiedział to bym kupił Lanosa GTI Pro Sport
krzysaudi Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 W środku szum - 80 tego nie miała . Mało miejsca w środku . A tak poza tym rewelka .
mily Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 W środku szum - 80 tego nie miała . Mało miejsca w środku . A tak poza tym rewelka . Albo dosatała Twoja, albo drzwi do regulacji.
Maciek80 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Ja podobnie jak koledzy - trochę mało miejsca w środku, chore ceny w ASO , kilka innych drobnostek ale i tak kocham A4-ki
krzysaudi Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Nie dostała - sprawdziłem miernikiem grubosci lakieru i jest ok - zreszta widac ze jest ok . Drzwi do regulacji
janusz_stg Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Mankamentów multum od zawieszenia poprzez ciasnotę ,szumy ,trudności serwisowe ,wyciszenie ,w niektórych modelach benzynowych baaardzo wysokie spalanie w stsunku do mocy,ogólne nadmierne zużywanie się wnętrza pojazdu i nie wiem co tam jeszcze . Ale nikt z nas drodzy forumowicze nie jest niewolnikiem modelu A 4 !!! Narzekamy i jeżdzimy zadzierając głowy do góry! Mimo tych wszystkich mankamentów pozostajemy przy swoich autkach i przyglądamy się zazdrosnym spojrzeniom właścicieli Opla, Forda ,Fiata ,wszyskich francuzów itp. z podobnych roczników. Dlaczego ? Bo ich auta mają o wiele więcej wad! Bo to nie jest Audi A 4.
Rekomendowane odpowiedzi