tacim Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam serdecznie mam pytanko w mojej awdi odchodzi po obu stronach u góry uszczelka przedniej szyby, tez tak macie . Zastanawiam się czy nie będzie ciekło tam są to odcinki tak po 4 cm z każdej strony. Tak się zastanawiam czym to zaklić? sylikonem czarnym
majkel_majki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Też tak mamy, niektórzy. Koroduje listwa wewnątrz tej uszczelki. Nie będzie ciekło, ta uszczelka pełni tylko funkcję ozdobną. Moja rada, nie ruszać. A jeżeli chcesz koniecznie coś z tym zrobić to pomoże wycięcie szyby i ponowne wklejenie z nową uszczelką.
Gość Michał Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mozesz spróbować przykleić ją na klej do szyb,podjedź do warsztatu gdzie wklejaja szyby niech Ci to cykną bo nie opłaca się kupować całej tuby kleju, jest dosyć drogawy
_Solar_ Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 albo podkleić jakimś innym klejem i zakleić taśmą izolacyjną aby nie było mocno widocznych oznak :gwizdanie:
tacim Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 no muszę coś zrobić bo razi mnie w gały dzięki ziomy.
Rekomendowane odpowiedzi