antonio Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Siema, jakiś czas temu wymieniałem wężyki od podciśnienia bo były sparciałe i auto łapało 00575 (po wymianie auto idzie o wiele lepiej), dzisiaj miałem chwilę i zrobiłem logi dynamiczne . Prośba o ich analizę 03 08 010 011 dzięki
Darev Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 dlaczego tak mało logów?? suszara się zacina - jest przeładowanie lmm jest ok
antonio Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Odgrzewam kotleta gdyż auto kilka dni temu znowu załapało 00575 dzisiaj obadałem sprawę co mu dolegało: * zaworek N75 zaklejony syfem jakby plasteliną wyczyściłem go i przedmuchałem ciśnieniem wężyki jest lepiej, czuć różnicę ale z racji tego, że nie jstem mistrzem od diagnostyki powiedzcie mi dlaczego w grupie 10 jest taka różnica w wartościach?? Turbo zapieczone?
spanky Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 jest lepiej, czuć różnicę ale z racji tego, że nie jstem mistrzem od diagnostyki powiedzcie mi dlaczego w grupie 10 jest taka różnica w wartościach?? no bo jedna kolumna to cisnienie atmosferyczne ...
antonio Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 dzisiaj postaram się zrobić komplet logów i wrzucę do oceny[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 12:53_________________________________________________Udało mi się zrobić tylko pełne logi dynamiczne gdyż auto wyjechało Resztę dorobię jutro lub we wtorek
spanky Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 nikt nie bedzie meczyl sie nad logami gdzie np. temperatura podana jest w formacie daty !!! ...
antonio Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 tak myślałem, że coś z tym nie tak logi otwierałem programem OpenOffice org i dlatego jest to tak skaszanione
Rekomendowane odpowiedzi