Skocz do zawartości
IGNOROWANY

elektryka pod przednimi fotelami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No u mnie wg kodów powinny być dwie poduszki a tymczasem w fotelach też są :wink: Można wyczuć ręką ale też i są skurzane "metki" z wytłoczonym napisem AIRBAG I muszę przyznać że to odkrycie wcale mnie nie zasmuciło :rotfl:

Opublikowano
No u mnie wg kodów powinny być dwie poduszki a tymczasem w fotelach też są :wink: Można wyczuć ręką ale też i są skurzane "metki" z wytłoczonym napisem AIRBAG I muszę przyznać że to odkrycie wcale mnie nie zasmuciło :rotfl:
kwestia czy faktycznie są podłączone i aktywne, może tylko ktoś tylko zrobił przekłądke foteli bo stare były zjechane :cool:
Opublikowano

Są podłączone i aktywne, sprawdzone przez fachowca który dla mnie jest poprostu największym magikiem i poprostu guru jeśli chodzi o elektrykę i elektronikę w samochodach :lol: Nie były też podmieniane, według kodów fotele nie są standardowe a sport seats :wink:

Opublikowano
Są podłączone i aktywne, sprawdzone przez fachowca który dla mnie jest poprostu największym magikiem i poprostu guru jeśli chodzi o elektrykę i elektronikę w samochodach :lol: Nie były też podmieniane, według kodów fotele nie są standardowe a sport seats :wink:
aż mnie to ciekawi

jak byś mógł tylko podac nr sterownika poduszek wtedy byłaby pewność :cool:

Opublikowano

A tego to Ci nie powiem bo nie mam jak sprawdzić teraz, ale jak gośc powiedział że wszystko jest git to ja nie mam podstaw aby mu nie wierzyć :wink: Ale mam też nadzieję że nigdy nie będęmusiał sprawdzać działania tych poduszek :wink:

Opublikowano

Ja mam to samo, 97 rocznik z kwietnia a są poduchy boczne - niestety chyba tylko 1 :confused:

wedlug kodów z bagażnika powinny być sportowe siedzenia, a poducha jest na 100 % bo sie zabralem za rozgrzebywanie fotela pasarzera bo troche skrzypi i po sciagnieciu tapicerki wiem że jest.

Pozostaje jeszcze prblem z kontrolką od poduszek ktora sie zaswieca po 2 mies od skasowania bledu.?