Gość zdeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a może od regulacji podparcia lędźwi
Gość Goodspit Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 No u mnie wg kodów powinny być dwie poduszki a tymczasem w fotelach też są Można wyczuć ręką ale też i są skurzane "metki" z wytłoczonym napisem AIRBAG I muszę przyznać że to odkrycie wcale mnie nie zasmuciło
Gość zdeniu Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 No u mnie wg kodów powinny być dwie poduszki a tymczasem w fotelach też są Można wyczuć ręką ale też i są skurzane "metki" z wytłoczonym napisem AIRBAG I muszę przyznać że to odkrycie wcale mnie nie zasmuciło kwestia czy faktycznie są podłączone i aktywne, może tylko ktoś tylko zrobił przekłądke foteli bo stare były zjechane
Gość Goodspit Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Są podłączone i aktywne, sprawdzone przez fachowca który dla mnie jest poprostu największym magikiem i poprostu guru jeśli chodzi o elektrykę i elektronikę w samochodach Nie były też podmieniane, według kodów fotele nie są standardowe a sport seats
Gość zdeniu Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Są podłączone i aktywne, sprawdzone przez fachowca który dla mnie jest poprostu największym magikiem i poprostu guru jeśli chodzi o elektrykę i elektronikę w samochodach Nie były też podmieniane, według kodów fotele nie są standardowe a sport seats aż mnie to ciekawi jak byś mógł tylko podac nr sterownika poduszek wtedy byłaby pewność
Gość Goodspit Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A tego to Ci nie powiem bo nie mam jak sprawdzić teraz, ale jak gośc powiedział że wszystko jest git to ja nie mam podstaw aby mu nie wierzyć Ale mam też nadzieję że nigdy nie będęmusiał sprawdzać działania tych poduszek
jendrekk2 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Są podłączone i aktywne, sprawdzone przez fachowca który dla mnie jest poprostu największym magikiem i poprostu guru jeśli chodzi o elektrykę i elektronikę w samochodach Nie były też podmieniane, według kodów fotele nie są standardowe a sport seats Ja mam to samo, 97 rocznik z kwietnia a są poduchy boczne - niestety chyba tylko 1 :confused: wedlug kodów z bagażnika powinny być sportowe siedzenia, a poducha jest na 100 % bo sie zabralem za rozgrzebywanie fotela pasarzera bo troche skrzypi i po sciagnieciu tapicerki wiem że jest. Pozostaje jeszcze prblem z kontrolką od poduszek ktora sie zaswieca po 2 mies od skasowania bledu.?
Rekomendowane odpowiedzi