Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli jak narazie moja tabelka była trafiona , poza Kanarem i mną(ja ma 225 ale specjalnie apisałem, że 125 bo byście wszyscy zrezygnowali z hamowni, hamy jedne :>

ja uciekam do Tychów i jutro modze :naughty: :naughty: :naughty:

moją chatę :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

stanley mowiłem że ci fura nieźle zapier**** :>[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 20:12_________________________________________________modz modz Miszka to będziesz miał więcej czasu na spoty i forum:P[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________hmmm tak sprawdziłem i mi mało wyszło Nm bo seria powinna miec 280Nm a mi wyszlo 244,5Nm :confused4: czemu tak? moc większa niż seria a moment gorszy? dziwne coś

Opublikowano

hamownia kosztował 46 zl :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

cześć Cipki :) co tam po hamowni ? ja pare minut temu dopiero wróciłem :gwizdanie: fajny spocik , nie ma co :przebiegly:

a auto było hamowane na poluzowanym wtrysku , także myśle że kuni i niutków jest ciut więcej z dokręconym :rolleyes:

Kędzior , mogłeś sie drugi raz shamować na normalnym filtrze ;)

Opublikowano

hmm nom w sumie mogłem nieprzemyslałem tego :kwasny: mogłeś podpowiedzieć wcześniej a nie teraz :tongue4: dalej mnei zastanawia ten spadek nm :wallbash:

Opublikowano

każdy coś miał nie tak z Nm...

Opublikowano

glowa do gory, jeden ma za malo zeby drugi mogl miec wiecej

ciekawe co by u mnie wyszlo :mysli:

Opublikowano
  • Autor

każdy coś miał nie tak z Nm...

no to Stanley nie ma 370 tylko 400Nm :P
Opublikowano

na fure stanleya można teraz mówic MONSTER hehehe

Opublikowano
  • Autor

na fure stanleya można teraz mówic MONSTER hehehe

i czar FMIC'a u mnie prysł ;( narezane jak w S4 Killer , a moc 156 kuniuf :wallbash:
Opublikowano

zestroisz i bedzię rakieta :>

Opublikowano

ja Fmica zakładam nawet jak by mi miało odjąc 10 koni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: efekt wizualny mnie powala

Opublikowano

ja Fmica zakładam nawet jak by mi miało odjąc 10 koni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: efekt wizualny mnie powala

Podzielam zdanie. :naughty:

Opublikowano

Podzielam zdanie. :naughty:

ja coś dziś usłyszałem o Tobie w tej sprawie i chyba będę mieć "romans" :naughty:

Opublikowano

hahah no ja nic nie robie tylko allegro przeglądam już odkąd wróciłem do domu :P i myśle że od stycznia coś tam powalczymy z tą mocą :naughty:

Opublikowano

hehe to po nowym roku znowu grupowe hamowanko? :tongue4:

Opublikowano

nie no dajmy sobie nieco czasu.. zanim nazbieram kase na mody to myśle że minie pare miesięcy..

Opublikowano
jako że silniczki od Somesa mają zbyt długi trzpień i są nieco wielkie pytanie na dziś:

http://allegro.pl/item841241833_silniczki_do_regulacji_swiatel_lamp_vw_audi.html podejdzie to do lamp depo black chytry w zasadzie to pytanie kieruje głównie do Rafała

Hmm wyglądają ok ale w trochę zdjęcia nie pod tym kątem. Ja mam od Fabii. Poszukaj tu na miejscu czegoś

Opublikowano

a te z Fabii wkładałeś też w te lampy które ja mam?? bo fest mało miejsca tam jest :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

a te z Fabii wkładałeś też w te lampy które ja mam?? bo fest mało miejsca tam jest :kwasny:

musisz mi pokazać te slniczki , bo chyba kupiłeś silniczki do starych lamp,albo ja głupi jestem :wallbash:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.