Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Keżor, gdybym nie musiał znowu pakować kasy do APU to na bank bym się pisał na skok, chociaż do tego mnie nie ciągnie :naughty:

za to dowiedziałem się że w Zakopanem jest dźwig, z którego można skoczyć na bungee z 90 metrów za 120 zł :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki Panowie za namiar do Tom77 urwał sporo z tej ceny z allegro :rolleyes::notworthy:

a teraz znikam spać bo za godzinw znów do roboty :kwasny:

Opublikowano

Ja się piszę na ten skok ale w takim samym systemie jak Stanely :polew:

dzięki Panowie za namiar do Tom77 urwał sporo z tej ceny z allegro :rolleyes::notworthy:

a teraz znikam spać bo za godzinw znów do roboty :kwasny:

Pozbieraj graty i daj znać to zrobimy wszystko za jednym zamachem :wink4:
Opublikowano
  • Autor
:siema:
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

:ssij:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 08:47_________________________________________________Miszka - forumowy spamerze - ładnie skaczesz po forum :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 08:47_________________________________________________Miszka - forumowy spamerze - ładnie skaczesz po forum :kox: :kox: :kox:

chcę być władcą postów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A co Ty tam dokładnie masz?

Eibach Pro Kit, takie jak na fotce ponizej :)

Eibach-pruziny-Profi-kit-2.jpg

a amory?

a amory mam seryjne. w sumie mam dwa tylne nowe amorki Bilstein'a ale juz Kanar je zamowil.

szczerze powiedziawszy mozna by bylo sie dogadac bo ja bede potrzebowal seryjne sprezyny :gwizdanie:

Kanar bedziesz dzisiaj na spocie :?: ja nie wiem czy sie wyrobie ale na 80% bede to moge zabrac ci te amorki :wink4:

Opublikowano

:good: a od ilu jest? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 08:58_________________________________________________ :hi: A-rek

[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 08:58_________________________________________________A i niestety nie będzie mnie dziś na spocie ;( 3 spot katowicki opuszczony w sumie a już 2 w ty miesiącu.... :blink: - starzeje się :confused4:

Opublikowano

:good: a od ilu jest? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 08:58_________________________________________________ :hi: A-rek

żartowałem :tongue4: może od 500 :mysli:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________ale boję się, że wcześniej będzie drugi kropek :polew:

Opublikowano

za robote sie chyć :tongue4: lol

Opublikowano

żartowałem :tongue4: może od 500 :mysli:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________ale boję się, że wcześniej będzie drugi kropek :polew:

szczerze, wk***iają mnie ci kolesie o fotelach, tez już napisałem odpowiedniego posta... ale wystraszyłem się kropka... a z drugiej strony nie chce się tak napinać, że go mam...

a 3 koła jak masz fure np. jak Pucek to nie dużo... i bym to poważnie rozważył

Opublikowano

ostro z nimi jechać, bez litości :decayed:

Opublikowano

Opublikowano

siemanko ludziska :siema:

Opublikowano

siemanko ludziska :siema:

jest i nasz "haratacz" :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.