stanley Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ty do roboty, a ty do łóżka Ja mogę spamować, jestem na wypowiedzeniu i wszystko mi loto
Adrenalina Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ty do roboty, a ty do łóżka Ja mogę spamować, jestem na wypowiedzeniu i wszystko mi loto czekaj, czekaj.... kto do łózka, a kto do roboty?
stanley Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ty do roboty, a ty do łóżka Ja mogę spamować, jestem na wypowiedzeniu i wszystko mi loto czekaj, czekaj.... kto do łózka, a kto do roboty? przecież to proste jak sznurek w kieszeni [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 14:14_________________________________________________jeszcze chwila
Kędzior Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 13:30_________________________________________________ Kędzior, szpecjal for ju to chyba 19" ? czy 18" :kox: chyba ten ciągnik w tle heheheh o tym samym pomyślałem zabawne... mykam na podwórko a wiaderko i foremki masz? to ci pojechała :polew: :polew: [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 15:17_________________________________________________jednak mnie dziś chyba niebędzie
tolek85 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 siema panocki, wyrezalem kolejnego moda ale dzisiaj nie dam rady podjechać pozdro
akjam Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 No to będzie ktoś wogóle disiaj? Przyjeżdżać i nie marudzić!!!!
Bulczas Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Ja też nie wiem czy będę. Może mógłby mnie ktoś zabrać Napiłbym się choć raz piwka
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 jak by nie paczka dla Miszki to nawet bym się nie wybierał na te zapiziałe katowice
Kędzior Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a mnie nie chcieli zabrać to świnie
WOLFowa Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a mnie nie chcieli zabrać to świnie nuu za karę teraz marzną
Kędzior Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a mnie nie chcieli zabrać to świnie nuu za karę teraz marzną ee aż tak zimno niejest poza tym pewnie są pod realem albo już w maku siedzą grubasy
WOLFowa Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a mnie nie chcieli zabrać to świnie nuu za karę teraz marzną ee aż tak zimno niejest poza tym pewnie są pod realem albo już w maku siedzą grubasy jak w Mc to dobrze że nie pojechałam gwizdanie jak nie jest zimno ? Jak przed chwilą z psem wyszłam to myślałam że ten wiatr mi głowę urwie thumbdown nuu za karę teraz marzną kox
Kędzior Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a mnie nie chcieli zabrać to świnie nuu za karę teraz marzną ee aż tak zimno niejest poza tym pewnie są pod realem albo już w maku siedzą grubasy jak w Mc to dobrze że nie pojechałam gwizdanie jak nie jest zimno ? Jak przed chwilą z psem wyszłam to myślałam że ten wiatr mi głowę urwie thumbdown nuu za karę teraz marzną kox hehe u mnie niema takiego wiatru jak piszesz
WOLFowa Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 a mnie nie chcieli zabrać to świnie nuu za karę teraz marzną ee aż tak zimno niejest poza tym pewnie są pod realem albo już w maku siedzą grubasy jak w Mc to dobrze że nie pojechałam gwizdanie jak nie jest zimno ? Jak przed chwilą z psem wyszłam to myślałam że ten wiatr mi głowę urwie thumbdown nuu za karę teraz marzną kox hehe u mnie niema takiego wiatru jak piszesz no tak Sosnowiec ;D tam w ogóle inny klimat jest a propos jutro się do tych waszych tropików wybieram to mówisz jakiś strój kąpielowy i te sprawy ??
Seski Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 nie ma tak źle a w ogóle powiedział bym że dobrze było... i w ogóle i
Rekomendowane odpowiedzi