diman Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to ja mysle bo ostatnio dalem d*py ale co tam trudno
Pucek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ile płaciłeś za ten zestaw Pucek i gdzie kupowałeś? kupowałem na allegro, dokładnie ten http://allegro.pl/zestaw-kluczy-94-el-klucze-nasadowe-yato-yt-1268-i1236211595.html ale trzeba sobie dokupić jeszcze jakiś zestawik z torxami, bitami itp. bo brakuje tych nietypowych ogólnie polecam No spoko zestaw Torxy mam itp. Muszę zamówić Dzięki podoba mi się ten zestaw bo są praktycznie wszystkie rozmiary nasadek, teraz można już grzebać przy aucie :gwizdanie: Stanley pyrol to już opcja dodatkowa :>
szafa Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie: pewnie jak tak to wpadne na moment Nie zapomnij wpisowego... skrzynka żywca... wole Lechy, ale spoko pomyslimy
Pucek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to ja mysle bo ostatnio dalem d*py ale co tam trudno będę reprezentował spoty Śląskie tak więc Tatko, nie bój nic
krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Panowie a nowi sa mile widziani? bo jak cos to moze bym dzis wpadl :gwizdanie: pewnie jak tak to wpadne na moment Nie zapomnij wpisowego... skrzynka żywca... wole Lechy, ale spoko pomyslimy ja pije tylko reedsy zielone :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ile płaciłeś za ten zestaw Pucek i gdzie kupowałeś? kupowałem na allegro, dokładnie ten http://allegro.pl/zestaw-kluczy-94-el-klucze-nasadowe-yato-yt-1268-i1236211595.html ale trzeba sobie dokupić jeszcze jakiś zestawik z torxami, bitami itp. bo brakuje tych nietypowych ogólnie polecam No spoko zestaw Torxy mam itp. Muszę zamówić Dzięki podoba mi się ten zestaw bo są praktycznie wszystkie rozmiary nasadek, teraz można już grzebać przy aucie :gwizdanie: Stanley pyrol to już opcja dodatkowa :> ale bez pyrola ten zestaw jest nic nie wart :wink4:
diman Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to ja mysle bo ostatnio dalem d*py ale co tam trudno będę reprezentował spoty Śląskie tak więc Tatko, nie bój nic gites bracie
Pucek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to ja mysle bo ostatnio dalem d*py ale co tam trudno będę reprezentował spoty Śląskie tak więc Tatko, nie bój nic gites bracie aaa na powrotne, możesz zorganizować "małą" imprezę [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 17:21_________________________________________________Egon, a Ty jedziesz? :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to ja mysle bo ostatnio dalem d*py ale co tam trudno będę reprezentował spoty Śląskie tak więc Tatko, nie bój nic gites bracie aaa na powrotne, możesz zorganizować "małą" imprezę [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 17:21_________________________________________________Egon, a Ty jedziesz? :gwizdanie: kobite mam w ciazy nie pamiętasz i moze byc ciezko cos zorganizowac ale sie zobaczy
Pucek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Diman najwyższy czas żebyś dojrzał do tego dziecka, a nie tylko imprezy i imprezy
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to ja mysle bo ostatnio dalem d*py ale co tam trudno będę reprezentował spoty Śląskie tak więc Tatko, nie bój nic gites bracie aaa na powrotne, możesz zorganizować "małą" imprezę [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 17:21_________________________________________________Egon, a Ty jedziesz? :gwizdanie: kobite mam w ciazy nie pamiętasz i moze byc ciezko cos zorganizowac ale sie zobaczy bo my przyjedziemy a tego byście nie chcieli
diman Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzien dobry w dzien spota niestety mnie nie bedzie dzisiaj bo znowu jestem poza granicami wojewodztwa slaskiego ;( nadrobimy to ja mysle bo ostatnio dalem d*py ale co tam trudno będę reprezentował spoty Śląskie tak więc Tatko, nie bój nic gites bracie aaa na powrotne, możesz zorganizować "małą" imprezę [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 17:21_________________________________________________Egon, a Ty jedziesz? :gwizdanie: kobite mam w ciazy nie pamiętasz i moze byc ciezko cos zorganizowac ale sie zobaczy bo my przyjedziemy a tego byście nie chcieli no wlasnie chcieli bysmy
diman Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 diman! Coś Ty taki zarobiony? no widzisz niespotykane a jednak :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Wy spotujecie a ja pije żywca i ogladam Star Wars... Miron nie jechał więc i ja zostałem w domu...
Rekomendowane odpowiedzi