Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ten już na krzywy ryj się pcha... a pfff nie prawda, poprostu staram sie zorganizowac klubowa impreze
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 ja też powoli lecę, bo mi Akjam co chwilę PW wysyła, że ma racje
keżor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kędzior nawet mi to wpadło w ucho właśnie sobie to znalazłem , bo Tytuł sobie zapisałem na telefonie i chciałem wrzucać prorok k**wa
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kędzior nawet mi to wpadło w ucho właśnie sobie to znalazłem , bo Tytuł sobie zapisałem na telefonie i chciałem wrzucać prorok ku***a pochwalony
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 zmykam na Dolny Ślunsk, nie biorę kompa bo moja pisze pracę więc pewnie najwcześniej w czwartek wrócę udanego spota lachony
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 z ranka[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 08:05_________________________________________________ Kędzior nawet mi to wpadło w ucho widzialem to, jest poryte
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 trzeba sie pozytywnie nastawic przed praca
akjam Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Kto dziś będzie? Ja jestem w pracy ale może uda się wyjść wcześniej bo przecież dziś święto...
Rekomendowane odpowiedzi