Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szukałem pod 312 to każdy co dzwoniłem mówił że pod 288 ma. Źle szukasz :tongue4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za poźno na odwiedziny, ale jak masz whisky to wpadaj

balentajs może być...? :naughty:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________

Kuźwa Seski zacisków pod 288 na allegro od chója i jeszcze trochę :gwizdanie:

kurde ale ja potrzebuje na już...![br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________

ja nie potrzebuje lusterka, żonka mi towarzyszy :tongue4:

że niby taka dobra...? :kox:

moze być balentajs :>

Opublikowano

Talib, wkleiłeś jakiś filmik czy coś? bo nic nie widać

Arturze...masz nakopane w dupsko :decayed:

wiesz jaki mam teraz porządek? :naughty: chłoopie, lux :>

Opublikowano

http://postimage.org/image/1r6ccs9dw/

jak wam sie podoba ? Seria+ SOFT GTO 1.8 TQ :)

ze staskiem mozemy wiecej z tego wykrecic :decayed:
Opublikowano

idę stąd, nie chcę uczestniczyć w klubowym przybijaniu gwoździa przed kompem :hi:

wolisz zrobic to samemu? :gwizdanie:

nie on woli się wyspać przed pracą...

i ja też już o tym myślę... :rolleyes:

Opublikowano

aaa już widać, aaa i Cie pocieszę, wynik ten jest bardzo zawyżony, nie sugeruj się tym

Opublikowano

za poźno na odwiedziny, ale jak masz whisky to wpadaj

balentajs może być...? :naughty:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________

Kuźwa Seski zacisków pod 288 na allegro od chója i jeszcze trochę :gwizdanie:

kurde ale ja potrzebuje na już...![br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________

ja nie potrzebuje lusterka, żonka mi towarzyszy :tongue4:

że niby taka dobra...? :kox:

moze być balentajs :>

to jaki adresss? :naughty:

Opublikowano

http://postimage.org/image/1r6ccs9dw/

jak wam sie podoba ? Seria+ SOFT GTO 1.8 TQ :)

coś nie teges, wykres pofalowany jak tsunami japońskie :gwizdanie:

Opublikowano

Jak szukałem pod 312 to każdy co dzwoniłem mówił że pod 288 ma. Źle szukasz :tongue4:

:wallbash: to co mam k**wa szukać 312 żeby znaleść swoje...?

Opublikowano

Mówiłem że ciulowato szukasz http://moto.allegro.pl/zacisk-prawy-lub-lewy-przod-audi-a4-1-8-t-96r-i1505774169.html[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:19_________________________________________________

:wallbash: to co mam cholera szukać 312 żeby znaleść swoje...?

Znajdź pod 312 to ożenie Ci moje :tongue4:
Opublikowano

312 mm to tylko większa tarcza, więc nie wiem po co ta cała napinka o dużych heblach

Opublikowano

Mysłowice :tongue4:

Opublikowano
Tu masz taki i taki[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:22_________________________________________________

Mówiłem że ciulowato szukasz http://moto.allegro.pl/zacisk-prawy-lub-lewy-przod-audi-a4-1-8-t-96r-i1505774169.html[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:19_________________________________________________

Sorki tutaj
Opublikowano

to widziałem ale to jest jakieś ciulstwo... boje się brać takich które wyglądają gorzej niż moje... :decayed:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:23_________________________________________________

Tu masz taki i taki[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:22_________________________________________________

Sorki tutaj

ja dzisiaj byłem pod mikołowem i okazalo się że za duży...

i drugi koleś też nie miał 288... :kwasny:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:25_________________________________________________

312 mm to tylko większa tarcza, więc nie wiem po co ta cała napinka o dużych heblach

i tu pucek masz racje bo niczym się nie różnił ten co go dzisiaj oglądałem, nawet tłoczek i klocki był te same, tylko widać pod większą tarczę...

niby jakaś drobna różnica będzie ale znikoma...[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:27_________________________________________________ps. właśnie bulczas znalazłęm ci już 321 :tongue4:

Opublikowano

ta różnica to nasza podświadomość i sam fakt wymiany na większe, po za tym zakładasz nową tarczę i nowy klocek więc to już lepiej hamuje

Opublikowano

Bulczas, za 250 zł mogę mieć jarzma z zaciskami pod 312mm ale chyba spasuję, bo po co mi taki lans :gwizdanie:

Seski, żeby założyć 321 musisz wpakować dużo więcej kasy niż same zaciski/tarcze/klocki :decayed:

Opublikowano

ta różnica to nasza podświadomość i sam fakt wymiany na większe, po za tym zakładasz nową tarczę i nowy klocek więc to już lepiej hamuje

pucek na logike masz małą różnicę bo z praw fizyki to wynika, (łatwiej zatrzymać coś na dużej średnicy niż na małej, większa modulacja) jednak jeśli nawet tłoczek nie jest większy i mocniejszy to 288 spokojnie starczą ;)[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________

Bulczas, za 250 zł mogę mieć jarzma z zaciskami pod 312mm ale chyba spasuję, bo po co mi taki lans :gwizdanie:

Seski, żeby założyć 321 musisz wpakować dużo więcej kasy niż same zaciski/tarcze/klocki :decayed:

przecież ja nie chce pakować 321...

ja chce sprawne 288...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.