Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak Seski, ale klocek hamuje tą samą powierzchnią co przy tarczy 288mm więc gdzie ta większa siła hamowania?

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak Seski, ale klocek hamuje tą samą powierzchnią co przy tarczy 288mm więc gdzie ta większa siła hamowania?

pucek coś ty miał z fizyki...? :P

ile obrotów zrobi koło w maluchu przy prędkości 100km/h a ile twoje 18"?

to jest proste... powierzchnia jest trochę większa (nie na szerokość) i mniejszą siłę trzeba włożyć w zatrzymanie... nie wytłumaczę ci tego równaniem bo aż taki dobry to nie jestem ale wystarczy to wziąć na logikę ;) no i większa się mniej grzeje... :kox:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/zacisk-hamulcowy-lewy-przod-audi-a4-b5-i1490401912.html

to jest na bank pod 321 bo do 288 jest za duży... prawy już ściągnał z aukcji bo myślał że wezme... :decayed:

To jest z esy chyba bo w seryjnej a4 były max 288[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:41_________________________________________________

Bulczas, za 250 zł mogę mieć jarzma z zaciskami pod 312mm ale chyba spasuję, bo po co mi taki lans :gwizdanie:

Seski, żeby założyć 321 musisz wpakować dużo więcej kasy niż same zaciski/tarcze/klocki :decayed:

Dokłądnie z hamulcami od esy kupa roboty. Kurde cenią sobie te jarzma jak nie wiem co. Jak znajdę takie za max 150zł to wezmę ale więcej nie dam :gwizdanie:
Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

to jest na bank pod 321 bo do 288 jest za duży... prawy już ściągnał z aukcji bo myślał że wezme... :decayed:

To jest z esy chyba bo w seryjnej a4 były max 288[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:41_________________________________________________

Bulczas, za 250 zł mogę mieć jarzma z zaciskami pod 312mm ale chyba spasuję, bo po co mi taki lans :gwizdanie:

Seski, żeby założyć 321 musisz wpakować dużo więcej kasy niż same zaciski/tarcze/klocki :decayed:

Dokłądnie z hamulcami od esy kupa roboty. Kurde cenią sobie te jarzma jak nie wiem co. Jak znajdę takie za max 150zł to wezmę ale więcej nie dam :gwizdanie:

to tu masz za 60zł i koleś nie wie o co kaman więc jarzma dorzuci ci gratis pewnie...

Opublikowano

Pucek jak masz za 250 załatwić jarzma z zaciskami pod 312 to ja bym wziął

Opublikowano

to tu masz za 60zł i koleś nie wie o co kaman więc jarzma dorzuci ci gratis pewnie...

Ale on ma 321 a my szukamy 312 :decayed:
Opublikowano

Ale on ma 321 a my szukamy 312 :decayed:

a k**wa nie powiem ci co on ma... ma napewno większe niż 288... :P

Opublikowano

rezacze :gwizdanie:

Opublikowano

Pisze ze 312

Opublikowano

wiem kto ma takie jarzma i cena z zaciskami to koszt 200 zł + wysyłka, ale trzeba zadzwonić i się upewnić :decayed:

jak chcecie to dam namiar, mi przeszło z napinką typu mam 312mm :naughty:

Opublikowano

rezacze :gwizdanie:

pokupowali se auta i teraz beda rezac :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

wiem kto ma takie jarzma i cena z zaciskami to koszt 200 zł + wysyłka, ale trzeba zadzwonić i się upewnić :decayed:

Też nie mam parcia ale jak się trafi okazja to wezmę :gwizdanie:
Opublikowano

to daj namiar bo takich szukam

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/zacisk-hamulcowy-lewy-przod-audi-a4-b5-i1490401912.html to jest niby ten większy zacisk :gwizdanie: Jak nie było 312 w a4 b5

bulczas byłem dzisiaj i mierzyłem swój wcześniej i za godzine ten i był większy niż mój... więc hellloł :P

To co jest nie halo. Bo zacisk jest taki sam w 312 i 288, system się różni tylko jarzmami :gwizdanie:
Opublikowano
Opublikowano

ja też r

ja tez raczej odpuszczam ten temat

BTW

Czy przy montażu FMICa będę musiał usunąć halogeny ?

Opublikowano

Alkohol to zło dlatego wypiłem herbatę :decayed:

a ile miała volt...? :gwizdanie:

220 :polew:

uuuu :sick3:

:polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:01_________________________________________________to kto po mnie przyjedzie we wtorek...? :naughty:

he po mnie przyjedzie pucek :kox: :kox:

PS (chyba) :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.