Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 przyjadę Stasiu, halogeny zostaną, chyba że dowalisz jakieś mega zjebane orurowanie
Bulczas Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 ja też r wiem kto ma takie jarzma i cena z zaciskami to koszt 200 zł + wysyłka, ale trzeba zadzwonić i się upewnić jak chcecie to dam namiar, mi przeszło z napinką typu mam 312mm ja tez raczej odpuszczam ten temat BTW Czy przy montażu FMICa będę musiał usunąć halogeny ? Raczej nie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 fajfun, nie czaisz bazy, przy 288 a 312 zacisk i klocek jest ten sam, tarcza jest tylko większa, więc jakim cudem klocek o tych samych parametrach hamuje lepiej? po prostu większa tarcza ma lepsze schładzanie i na tym się kończy
stanley Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 ja też r wiem kto ma takie jarzma i cena z zaciskami to koszt 200 zł + wysyłka, ale trzeba zadzwonić i się upewnić jak chcecie to dam namiar, mi przeszło z napinką typu mam 312mm ja tez raczej odpuszczam ten temat BTW Czy przy montażu FMICa będę musiał usunąć halogeny ? Raczej nie :gwizdanie: to szkoda, bo tak to bym nie montował FMICa A teraz, to znowu czeka mnie wydatek
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 chyyyyyżżżżooooooooooooo cisne w wyrko takze jak by co no to mnie niema
Bulczas Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 chyyyyyżżżżooooooooooooo cisne w wyrko takze jak by co no to mnie niema To sajonara
stanley Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 chyyyyyżżżżooooooooooooo cisne w wyrko takze jak by co no to mnie niema bajo
Adrenalina Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Dobry wieczór Diman, wszystkiego NAJ !!! ...a przede wszystkim zdrowego synusia bo to teraz najważniejsze
stanley Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Dobry wieczór Diman, wszystkiego NAJ !!! ...a przede wszystkim zdrowego synusia bo to teraz najważniejsze tak na ogólnym ?
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Dobry wieczór Diman, wszystkiego NAJ !!! ...a przede wszystkim zdrowego synusia bo to teraz najważniejsze dziękuje
stanley Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Stasiu obserwuj moją sprawę :kox: jutro powinny być foty
diman Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Stasiu obserwuj moją sprawę :kox: jutro powinny być foty wielkie dzieki :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi