Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeszcze tylko 25lat :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

o ile sie to niezmieni

Opublikowano

jeszcze tylko 25lat :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

o ile sie to niezmieni

co to dla Ciebie taka mała ćwiortka :wink4:

ok cisnę robić :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też kawkę wypiłem i cisnę zaraz na Kędzierzyn :naughty:

Opublikowano

bym zapomniał dziś u klienta takie to oto cacko przyczaiłem, jak to klient powiedział szrot :naughty:

za 160k stary ale kurw a mega jary :kox: :kox: :kox:

imag0226k.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i tacy biorą jeszcze u ciebie kredyty no w sumie z czegoś cza żyć :cool1: :gwizdanie:

:hi: siemano

Opublikowano

Ja też kawkę wypiłem i cisnę zaraz na Kędzierzyn :naughty:

nic nie mowiles ze podjedziesz :polew:
Opublikowano

Pochwalony :hi:

Opublikowano

siemanko chopoki... :hi:

diman, jak gadałem z tobą na spocie, to mówiłeś, że byłbyś w stanie przełożyć mi sprężyny, więc wnioskuję, że znasz się na mechanice :wink4: (bo ja kompletny but z tego :kox:)

ale o co chodzi, wstępnie pytam, dasz rade mi przykręcić heble z 3.0 TDI? Ponoć wszystko plug & play…

ewentualnie, czy znajdą się tutaj od nas osoby, które ewentualnie podjęłyby się takiej roboty?

Opublikowano

diman, jak gadałem z tobą na spocie, to mówiłeś, że byłbyś w stanie przełożyć mi sprężyny, więc wnioskuję, że znasz się na mechanice :wink4: (bo ja kompletny but z tego :kox:)

ale o co chodzi, wstępnie pytam, dasz rade mi przykręcić heble z 3.0 TDI? Ponoć wszystko plug & play…

ewentualnie, czy znajdą się tutaj od nas osoby, które ewentualnie podjęłyby się takiej roboty?

na jakiś rajd się wybierasz, czy celujesz w 250PS ? :gwizdanie:

Opublikowano

Po prostu mi się skończyły!! Wczoraj jak po bielsku śmigaliśmy z sevesem i siemianem, to mi wyskoczył błąd hamulcy, ten znaczek (O) po czy jak porównałem grubość klocków u mnie i u sevesa, to się aż przeraziłem jak mam ich mało :naughty:

Tarcze też nie są w najlepszym stanie, więc czeka mnie wymiana. Dlatego kupując tarcze i klocki wolę dorzucić trochę grosza i po prostu wsadzić większe… :kox:

Opublikowano

rezacze :decayed:

Opublikowano

Jak sobie pomyśle ile Oni w te furacze pieniędzy wkładają :gwizdanie: ile by za to było seksu, narkotyków i gorzały :przebiegly::cool1::kox::tongue4:
Opublikowano

Jak sobie pomyśle ile Oni w te furacze pieniędzy wkładają :gwizdanie: ile by za to było seksu, narkotyków i gorzały :przebiegly::cool1::kox::tongue4:

:naughty:

Opublikowano

I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia :naughty:

Opublikowano

I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia :naughty:

chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to :wink4:

Opublikowano

:good::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

myślę, że można by się pokusić o taką wymianę rozeznam temacik ci dam znać :good::wink4:

Opublikowano

myślę, że można by się pokusić o taką wymianę rozeznam temacik ci dam znać :good::wink4:

Diman, dzięki za zainteresowanie, ale po konsultacjach z siemianem, będę to robił u Wojtka w Bielsku.

Tzn. u niego kupię tarcze, klocki i płyn oraz dokona mi wymiany, więc ogarnę temat

Myślę, że w przyszłym tygodniu będą już siedziały hebelki z 3.0 :kox:

Opublikowano

Diman, dzięki za zainteresowanie, ale po konsultacjach z siemianem, będę to robił u Wojtka w Bielsku.

Tzn. u niego kupię tarcze, klocki i płyn oraz dokona mi wymiany, więc ogarnę temat

ile $ ? pi razy oko :wink4:

Opublikowano

ile $ ? pi razy oko :wink4:

Powinno się zmieścić w okł 1400 - 1500, ale jak skończe to będę wiedział ile :)[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 11:48_________________________________________________oczywiście, klocki tarcze płyn nowe :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.