diman Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a do mnie Hammer jedzie A co wy o tej porze robić będziecie Czyżby Natali nie było Natalia jest u mnie jaaa mhhmmmm tajne spotkanie mamy z Hammerem :decayed: no to rzeczywiście tajne jak się chwalisz diman przed Wami nie ma tajnych spotkan... Wy mozecie wiedziec... dla innych jest TAJNE
addassko Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 :hi:siema:hi: mam dla Ciebie Mape 2012 wpadaj jutro do nas na spocik
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wiem wiem, gdzie wy w końcu spoty macie ?
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 wiem wiem, gdzie wy w końcu spoty macie ? silesia cc
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 wiem wiem, gdzie wy w końcu spoty macie ? silesia cc i jak tam mój koreczek
addassko Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Co tam kapelusze? tempo i tak caly tydzien :naughty: jutro jestes mam nadzieje...??!!
Rekomendowane odpowiedzi