stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Stanley - Wypije dzisiaj za ciebie.... Może CI się humor poprawi
danielom Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja ide na libacje przed świąteczną na 20:00 także, ten tego.... Ale w przyszłym tydniu napewno wybiore się do Żor na spocik.. Odpuść sobie ... tam nie ma sensu jechać ... 2x był i sie wypowiada :polew:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 pozdro z robo Ja dopiero wyjeżdżam do robo. Stanley - Wypije dzisiaj za ciebie.... Może CI się humor poprawi Chlapnij też coś za mnie! Libacja w Wielki PiąteK?!
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 pozdro z robo Ja dopiero wyjeżdżam do robo. Stanley - Wypije dzisiaj za ciebie.... Może CI się humor poprawi Chlapnij też coś za mnie! Libacja w Wielki PiąteK?! a Ty kierwa co taki Bogobojny jesteś ? ---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:28 ---------- BTW Wielki Piątek - Wielkie Chlanie ja po robo i mam gości więc wiadomo co
lukaseq1 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ktos chetny na zrobienie logow ? Okolice gliwice-katowice, oczywiscie zaplace. Pozdrawiamjaki silnik? ajm
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 pozdro z robo Ja dopiero wyjeżdżam do robo. Stanley - Wypije dzisiaj za ciebie.... Może CI się humor poprawi Chlapnij też coś za mnie! Libacja w Wielki PiąteK?! a Ty kierwa co taki Bogobojny jesteś ? ---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:28 ---------- BTW Wielki Piątek - Wielkie Chlanie ja po robo i mam gości więc wiadomo co Następny qrrwa bezbożnik!
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 oj tam oj tam delikatny wlewik nie jest zły
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Delikatny... A jutro będzie... :polew:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wlk piątek, a ja jeszcze nic nie piłem
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wlk piątek, a ja jeszcze nic nie piłem Koszerną cza dziś walić. BTW Nie ma dziś żadnego meczu...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wlk piątek, a ja jeszcze nic nie piłem Koszerną cza dziś walić. BTW Nie ma dziś żadnego meczu... już był: Swansae - Newcastle
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wlk piątek, a ja jeszcze nic nie piłem Koszerną cza dziś walić. BTW Nie ma dziś żadnego meczu... już był: Swansae - Newcastle No widziałem i zawsze jak oglądam Premier League to jestem pod wrażeniem. Szkoda Swansae bo zamykali Newcastle i mieli przewagę sytuacyjną a bramka Cisse... Piękna! A teraz oglądam piłkę ręczną Hiszpania - Serbia
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie mogę ostro walić bo mam trasę jutro do jebnięcia 1,4kkm z samego rana więc szybko zaczynam i szybko dziś skończę
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie mogę ostro walić bo mam trasę jutro do jebnięcia 1,4kkm z samego rana więc szybko zaczynam i szybko dziś skończęA gdzie Ty qrrwa tak daleko się wybierasz? Święta to pewnie akcje mają i będą sprawdzać trzeźwość więc cza uważać.
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie mogę ostro walić bo mam trasę jutro do jebnięcia 1,4kkm z samego rana więc szybko zaczynam i szybko dziś skończęA gdzie Ty qrrwa tak daleko się wybierasz? Święta to pewnie akcje mają i będą sprawdzać trzeźwość więc cza uważać. Lecę na DE fury obadać z ziomkiem szuka E90 330XD przy okazji się rozejrzę za B6
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 no to psyt psyt psyt zaraz końcówka
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 no to psyt psyt psyt zaraz końcówka ja dopiero zaczynam
Rekomendowane odpowiedzi