Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 to widzę ,ze tylko ja na sucho wieczór miałem ja pol piwa wiec tez na sucho
pajda Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 stanley jak tam sie czujesz? ale reseta przyjołem kurde, klate stop mialem
Polko_V Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pssyyt...coca cola otwarta:decayed: po obiadku na dobre trawienie-berknięcie:decayed: już po obiedzie niedzielne żarło, zawsze o 12:naughty:
krzysieksc83 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ucho jak zawiecha? jeszcze auta nie mam :,wystąpił mały problem w piątek z górnymi wahaczami zapieczone śróby,dziś dopiero kończą.lipa dziś miałem oglądać bixy na giełdzie i nie pojechałem ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ---------- Krzychy jak po sobotnim rezaniu popsułeś coś :gwizd: na szczęście nie tylko wymyłem i wyczyściłem bo żonka miała kolizję więc czasu brakło ale jak tylko będzie pogoda to zabieram się za pakiet światło:decayed:
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 panowie spotkał się ktoś z takim żarówkami u nas ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- ucho jak zawiecha? jeszcze auta nie mam :,wystąpił mały problem w piątek z górnymi wahaczami zapieczone śróby,dziś dopiero kończą.lipa dziś miałem oglądać bixy na giełdzie i nie pojechałem ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ---------- Krzychy jak po sobotnim rezaniu popsułeś coś :gwizd: na szczęście nie tylko wymyłem i wyczyściłem bo żonka miała kolizję więc czasu brakło ale jak tylko będzie pogoda to zabieram się za pakiet światło:decayed: ale żonce nic się nie stało które lampki dokładasz,bo mi w końcu wpadły te pod siedzenia i będzie na razie wszystko bo klamek nie chce mi się zmieniać
OKO Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 o w mordę rozmowy o motoryzacji, tego jeszcze nie było
krzysieksc83 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 panowie spotkał się ktoś z takim żarówkami u nas ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- ucho jak zawiecha? jeszcze auta nie mam :,wystąpił mały problem w piątek z górnymi wahaczami zapieczone śróby,dziś dopiero kończą.lipa dziś miałem oglądać bixy na giełdzie i nie pojechałem ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ---------- Krzychy jak po sobotnim rezaniu popsułeś coś :gwizd: na szczęście nie tylko wymyłem i wyczyściłem bo żonka miała kolizję więc czasu brakło ale jak tylko będzie pogoda to zabieram się za pakiet światło:decayed: ale żonce nic się nie stało które lampki dokładasz,bo mi w końcu wpadły te pod siedzenia i będzie na razie wszystko bo klamek nie chce mi się zmieniać żonce nic w aucie tylko lusterko do wymiany od kierowcy na szczęście, lampki w drzwi i podświetlenie kubka i wizytownika.
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a masz do kubka bebechy czy diodę będziesz wstawiał
krzysieksc83 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 mam plexe od dominikat1 i musze sprawdzić jak to świeci bo jakość wykonania tragedia ale znalazłem firme która docina plexy n awymiar jutro będe dzwonił odnośnie ceny, jak się dowiem to dam znać
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 o w mordę rozmowy o motoryzacji, tego jeszcze nie było kobiety siedzą,czytają i nie ma jak o d*pach gadać :polew::polew:
OKO Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 o w mordę rozmowy o motoryzacji, tego jeszcze nie było kobiety siedzą,czytają i nie ma jak o d*pach gadać :polew::polew: To kobiety wysłać po pifo, dużo piwa i będzie spokuj przez jakiś czas
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 dobry kawałek wczoraj wpadła mi nowa płyta Slums Attak CNO2 PO przesłuchaniu ---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ---------- stare w nowej wersji dziś na esce kóknołem
OKO Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 dobry kawałekwczoraj wpadła mi nowa płyta Slums Attak CNO2 PO przesłuchaniu ---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ---------- stare w nowej wersji dziś na esce kóknołem No pejka daje rade, dwa kawałki przesłuchane i dwa spoko
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Ucho tego Peje masz na CD, MP3 ? pożyczysz na dzień zgram sobie
Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Oko gdzie ty sie podziewasz hehe
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Ucho tego Peje masz na CD, MP3 ? pożyczysz na dzień zgram sobie szarpnołem sie na ori cd
OKO Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Ucho tego Peje masz na CD, MP3 ? pożyczysz na dzień zgram sobie Co wolisz torbę jarania niż kuić płytę? ---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ---------- Oko gdzie ty sie podziewasz hehe to tu to tam Nie no były wakacje i miałem 2 tygodniowe szkolenie w Inglostad ---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pssssssyt ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- w końcu dobre piwko nie jest złe a człowiek nie wielbłąd pić musi ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ---------- mam plexe od dominikat1 i musze sprawdzić jak to świeci bo jakość wykonania tragedia ale znalazłem firme która docina plexy n awymiar jutro będe dzwonił odnośnie ceny, jak się dowiem to dam znać daj znać esem ile ci zaśpiewają bo byś dla mnie też wzioł
Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 0:52 zwroc uwage kto do niego dzwoni :grin:
Rekomendowane odpowiedzi