Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema :hi:

:heat:

Opublikowano
Siema :hi:

:heat:

pić trza umić :decayed:

Opublikowano

morgen

Miszka jak mlody Bóg? :decayed:

---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

tiptronik to juz ta dobra skrzynia? jak znosi zwiekszenie kuni w silniku?

mam ajm w tiptroniku i zastanawiam sie czy sie nie zamienic :decayed:

Opublikowano

kunie to nie problem ...niuty komplikują sprawę :wink:

Opublikowano
Opublikowano

no wlasnie o to mnie chodzi, Artur masz jakies wiesci na ten temat lub jakies linki? jak tip to znosi

Opublikowano

pytałem kiedyś u "kompotów" o swoje auto i odradzono mi z wagi na skrzynię ,którą trzeba by również przeprogramować .....cała zabawa coś koło 2k ....bez sensu

Opublikowano

no wlasnie o to mnie chodzi, Artur masz jakies wiesci na ten temat lub jakies linki? jak tip to znosi

nie znosi :decayed:

Opublikowano

no to kicha bo mialem zamiar sie zamienic

Opublikowano

dobry :decayed:

Opublikowano

ogólnie frajda jest :good: ja bym się teraz głęboko zastanawiał gdybym miał manualem jeździć znowu :wink:

Opublikowano

ogólnie frajda jest :good: ja bym się teraz głęboko zastanawiał gdybym miał manualem jeździć znowu :wink:

Artur :doh: sam nie wiesz co piszesz, chyba że te kebaby wczorajsze jeszcze się nie strawiły i Ci mózg uciskają :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Jak jest to faktycznie tip, to bierz. Skrzynia jest bardzo mocna jak manual :wink:

Opublikowano

ja tez lubie jezdzic automatem ale zeby bylo przyjemnie to do automatu musi byc cos ok 200koni

chociaz 115kunia jak na automat tez spoko przyspiesza

---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ----------

w kodzie wyposazenia

0G7 tiptronic

Opublikowano

Artur :doh: sam nie wiesz co piszesz, chyba że te kebaby wczorajsze jeszcze się nie strawiły i Ci mózg uciskają :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

moje zdanie Tomku wyraziłem .....,a Ciebie rozumiem ....nie jarasz ,nie pijesz kawy w drodze do lub z pracy ,nie piszesz maili w aucie ....nie czytasz na forum jak ktoś

Ci wypomina czerwony sosik z poprzedniego wieczoru jak Ty mi teraz :wink: jak wracam z pracy do domu ....więc rozumiem ,że nie chciałbyś automatem jeździć .....jechałeś

kiedyś tak wogóle ?

---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

ale sam !!!! nie jako pasażer ?

Opublikowano

Jeździłem, jeździłem, różnymi, nawet takimi którymi pewnie Ty nie, ale to nieistotne :wink: Jeszcze parę lat i też pewnie sobie kupię, ale trochę to jeszcze potrwa :decayed: chyba za młody jestem na to, chociaż :whistling:

---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ----------

lata biegną nieubłaganie

Opublikowano

jedno jest pewne do sprawnego przemieszczania się musi być odpowiednia moc....w b5 w Q to powinno być ok 180-200 kuniuf

Opublikowano

a u mnie w aucie to nikt nawet gumy nie żuje, nie mówiąc o takich rzeczach jak jedzenie i picie :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.