Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

ja nie pomogę Stasiu

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stasiu ta listwa ma wyjść z boku głowicy? Bo jeśli tak to na moje oko chyba trzeba by głowicę wyjąć :whistling:

Opublikowano
Stasiu ta listwa ma wyjść z boku głowicy? Bo jeśli tak to na moje oko chyba trzeba by głowicę wyjąć :whistling:

wsadza się ją i wyciąga od strony ściany grodziowej

Właśnie jestem po jeździe próbnej i może nie będe musiał tego wymieniać :naughty:

Opublikowano

Właśnie jestem po jeździe próbnej i może nie będe musiał tego wymieniać :naughty:

Obyś nie musiał bo ja nie widzę innej opcji jak wyjęcie głowicy albo połamanie listy :kwasny:
Opublikowano

Obyś nie musiał bo ja nie widzę innej opcji jak wyjęcie głowicy albo połamanie listy :kwasny:

mam taką nadzieję

.... i kolejny raz wychodzi na to, że silnik umieszczony poprzecznie jest łatwiejszy i wygodniejszy w serwisowaniu :whistling:

Opublikowano

mam taką nadzieję

.... i kolejny raz wychodzi na to, że silnik umieszczony poprzecznie jest łatwiejszy i wygodniejszy w serwisowaniu :whistling:

nie dam se ręki odciąć, ale czy zamiast demontowania głowicy nie lepiej popuścić silnik i skrzynię z poduszek i podnieść silnik?? Mnie się wydaję, że dużo więcej miejsca mnie się zrobiło jak podniosłem silnik. Około 2 lata temu przy wymianie simeringa na wale od skrzyni. Bo aby wyjąć miskę silnik trzeba dość ładnie podnieść. :mysli:. Ale jak mówiłem nie chciałbym zostać bez ręki:decayed:

Opublikowano

Ale swoja drogo to "genialnie" to wymyslili.... :facepalm: Zeby wymienic listwe to musisz wyjechac silnikiem..... eh....

Opublikowano

Stan a w ASO nie wiedzo jak to zrobić ? jak chcesz mogę Ci podać nr do speców na Bogucicach pracowali w ASO itp i na prawdę siedzą mocno w temacie :naughty:

Opublikowano
Stan a w ASO nie wiedzo jak to zrobić ? jak chcesz mogę Ci podać nr do speców na Bogucicach pracowali w ASO itp i na prawdę siedzą mocno w temacie :naughty:

Miszka, wiedzą jak to zrobić, ale wiąże się to z czasem i kosztami dla mnie.

Póki co jestem po dwóch jazdach próbnych i jest ok. Auto za***rdala, błędy nie wyskakują :wink:

Opublikowano

SIEMA Pany jak się nazywa ten ziomek co był a4 b6 w s-lainie w czapeczce klubowej i kurtce bmw miał mi cos sprawdzić i dał ciała i nie wiem kogo mam zj***ć :decayed:

Opublikowano
SIEMA Pany jak się nazywa ten ziomek co był a4 b6 w s-lainie w czapeczce klubowej i kurtce bmw miał mi cos sprawdzić i dał ciała i nie wiem kogo mam zj***ć :decayed:

sir pajda :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:07 ----------

Parking

zielony pod Realem

gdzie to "Zielony parking z królikiem pod SCC" ... bo wyczuwam tu niezły skrót myślowy dla miejscowych :grin:

wiedzą tylko wtajemniczeni :wink:

:question:

:bicz:no mówić ... bo jak mam dojechać:co:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:07 ----------

Parking

zielony pod Realem

gdzie to "Zielony parking z królikiem pod SCC" ... bo wyczuwam tu niezły skrót myślowy dla miejscowych :grin:

Silesia City Center - centrum handlowe, sklepy, rozrywka, restauracje, kino

wjazd na parking zaznaczyłem strzałkami :wink:

1643913jp_xxsnqqp.jpg

Opublikowano

siemanko

Parking

zielony pod Realem

Silesia City Center - centrum handlowe, sklepy, rozrywka, restauracje, kino

wjazd na parking zaznaczyłem strzałkami :wink:

http://s4.ifotos.pl/img/1643913jp_xxsnqqp.jpg

Stasiu narysuj dojazd w paincie :grin:

Opublikowano
:naughty::naughty::naughty:
Opublikowano

Pany jest ktos od nas z Myszkowa? lub kto ma blisko?

znalazlem tam felunek i chcialbym zeby ktos rzucil na niego oko :decayed:

Opublikowano

https://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl

Średnio 40km, masz diesla i jeszcze się szczypiesz, kup mniej piwa i zwróci Ci się dojazd:decayed:

Opublikowano

właśnie Kędzior jak żyd jesteś

Opublikowano

https://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl

Średnio 40km, masz diesla i jeszcze się szczypiesz, kup mniej piwa i zwróci Ci się dojazd:decayed:

:decayed:..........koledzy :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.