Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany gdzie konkretnie ma być ten spot na patelni??

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Organizacyjny rozpiz*ziel z powodu meczu ktory chca ogladac moze 3 osoby.... proponuje 18 spotkanie grill i tyle kto pojedzie na mecz ten pojedzie i kij w oko....:whistling:

---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:17 ----------

ale kombinujecie :doh: ekipa nam się sypie i to jest prawdziwy powód - niestety coraz mniej ludzi przyjeżdża na spoty :thumbdown:

Co sie dziwic jak ostatnie spoty trwaja godzine kebab i do dom.... trza mlodej krwi bo dziadkichodza spac z kurami...:polew:

ty to najlepiej se idź posiedzieć do seata! :polew:

:doh: Prawda ... :doh: To mi doyebałes ... :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

Ja tez pod warunkiem ladnej pogody...:whistling:

Wczoraj była lipa i jakoś dałeś radę, to jutro nie podołasz?

Ale wczoraj nie było miękkich pytek i impreza trwala od 9 do 16 a nie 2h ... :wink:

Opublikowano

:hi: Siema Laski :decayed:

Mysle ze zaszczyce was jutro moja skromna osoba :kox:

Opublikowano

hmm...no to się szykuje spora frekwencja...:whistling:

Opublikowano

kurde a ja niestety nie mogę podjechać szlak by to trafił :facepalm: furę ojca rozgrzebałem i jutro montaż bo musi być wyszykowana na długi weekend :kwasny: a tam w komorze silnika nic nie ma :whistling::grin:

Opublikowano
kurde a ja niestety nie mogę podjechać szlak by to trafił :facepalm: furę ojca rozgrzebałem i jutro montaż bo musi być wyszykowana na długi weekend :kwasny: a tam w komorze silnika nic nie ma :whistling::grin:
wstaw silnik z kosiarki...może się nie kapnie:naughty::decayed:
Opublikowano

he kapnie się bo mi pomagał dzisiaj i będzie widział, że ten nowy jakiś mniejszy :grin:

Opublikowano

:hi:

Mnie jutro nie będzie, nie będę się gonił bo mam kupę roboty na działce a to jest ważniejsze niż 2 godzinny grill :decayed::wink:

Opublikowano

he kapnie się bo mi pomagał dzisiaj i będzie widział, że ten nowy jakiś mniejszy :grin:

powiesz..."Tato...teraz jest moda na downsizing...":decayed: Zmniejszona pojemność i spalanie a moc prawie ta sama:naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:eusathink: tak myslisz, tu zawsze dużo gadają a potem jak przychodzi co do czego to jest 5-6 osób i na tym sie kończy..:whistling:

Opublikowano

ja będę :kox:

Opublikowano

:eusathink: tak myslisz, tu zawsze dużo gadają a potem jak przychodzi co do czego to jest 5-6 osób i na tym sie kończy..:whistling:

mówisz...zaryzykowałbym, że dość sporo będzie ludków. lecz jak długo tam będą to czas pokaże...:whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

spadam w wyro :lazy: dobranoc:hi:

Opublikowano

i tak jutro ma być duże zachmurzenie oraz 18 stopni więc coś mi się zdaje że po kebabie i do dom na mecz :polew::naughty:

Opublikowano
i tak jutro ma być duże zachmurzenie oraz 18 stopni więc coś mi się zdaje że po kebabie i do dom na mecz :polew::naughty:

nom widzę tą pogodę...normalnie się zdegustowałem...:disgust:

...ale dobry kebab w ostateczności nie jest zły:decayed::facepalm::grin:

Opublikowano

nie pindol, jak nie będzie padać to trzeba wuszta zjeść :wink:

Opublikowano

przy poniedziałku kielon jep :kox:

Opublikowano

od kiedy Ty pijesz w tygodniu:whistling::naughty:

Opublikowano

wylał się, czy do ryja ? :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.