stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 masz mniejszy jak mój więc pewnie spoko Ty sie powoli szykuj na przyjęcie trupa (Żony) bo po godzinie były bardzo wesołe aż mi się skojarzyło
akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 masz mniejszy jak mój więc pewnie spoko Ty sie powoli szykuj na przyjęcie trupa (Żony) bo po godzinie były bardzo wesołe aż mi się skojarzyło Byli u mnie ostatnio Na wiosce i na żywo są przeyebani
Pucek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 masz mniejszy jak mój więc pewnie spoko Ty sie powoli szykuj na przyjęcie trupa (Żony) bo po godzinie były bardzo wesołe aż mi się skojarzyło To jest jak najbardziej na czasie
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jedno jest pewne - sexu dzisiaj nie będzie
Pucek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jedno jest pewne - sexu dzisiaj nie będzie Współczuję, u mnie to działa na plus Za to mam dobry plan na jutro, wyciągnę JĄ na zakupy i na jakieś odwiedziny do kogoś, ja też w ubiegłą niedzielę miałem takie akcje więc oko za oko...
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jedno jest pewne - sexu dzisiaj nie będzie Współczuję, u mnie to działa na plus Za to mam dobry plan na jutro, wyciągnę JĄ na zakupy i na jakieś odwiedziny do kogoś, ja też w ubiegłą niedzielę miałem takie akcje więc oko za oko... nie ma co współczuć, dzień wolnego się należy
afroo. Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ktoś był na beerfeście w parku? Łowcy.B pozamiatali - "kto nie skacze ten z Sosnowca"
pioteres Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam. Koledzy wiecie może czyje to auto? http://olx.pl/oferta/audi-a4-1-9-tdi-sedan-lift-klimatronik-CID5-ID6WsKx.html#d4059bd164 Pozdrawiam Piotrek
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 na spoty do Kato raczej nie jeździ
Rekomendowane odpowiedzi