oprych Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 no to psyt pod te święto wszystkich dołowych ryli dołowe ryle dzisiaj, a górnicy jutro ? taaa no to psyt po raz drugi a za chwile rozlewam żubróweczke jak to miszka mówi - "DO ODCINKI"
franciszek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 no to psyt pepsi prąd w kuchni opanowany No to psyt Cola pod tą nową istalację,co by sićko fungowało
Multis Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 no to psyt pepsi prąd w kuchni opanowany Wode od razu wprowadzasz?
franciszek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) buongiorno Edytowane 4 Grudnia 2014 przez franciszek
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 no to psyt pepsi prąd w kuchni opanowany Ale żeś pokazał... chociaż do puszki wsadź to połączenie no to psyt pod te święto wszystkich dołowych ryli dołowe ryle dzisiaj, a górnicy jutro ? Dokładnie Stasiu, Górnicy piją dzisiaj
oprych Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Chyba gorniczki Dziś do kościoła a nie wóde walić
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Chyba gorniczki Dziś do kościoła a nie wóde walić Jak tam sobie wolisz, kościół już był, rylu
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tychy ma ktoś klucz do świec ? tak teraz mnie natchnęło chyba dziś się napierdolę a jutro nie - dziś sobie zrobię piątek a jutro czwartek
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 jestem najebany wódą, wódą i umieram
Multis Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 jestem najebany wódą, wódą i umieram Ale że jak? Że w czwartek?
Rekomendowane odpowiedzi