Multis Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 pochwalony. zdrowych... Wysłane z taboreta G3
neimaD Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pany zdrowych i wesołych :-) Psstyk z mądrego telefonu
Ravu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zdrowych i Wesołych Świąt Pany. To pod te święta pssst.....
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siemka ja święta w szpitalu - na szczęście nie zostawili nas tam ale mała dostała antybiotyk bo gorączka nie puszczała i w sumie to dalej nie puszcza, tzn co 3h ją łapie może antybiotyk pomoże tak więc znów bez alko.....żebym chociaż temat miał
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siemka ja święta w szpitalu - na szczęście nie zostawili nas tam ale mała dostała antybiotyk bo gorączka nie puszczała i w sumie to dalej nie puszcza, tzn co 3h ją łapie może antybiotyk pomoże tak więc znów bez alko.....żebym chociaż temat miał ile ma tej gorączki? tylko gorączka czy coś jeszcze ?
franciszek Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siemka ja święta w szpitalu - na szczęście nie zostawili nas tam ale mała dostała antybiotyk bo gorączka nie puszczała i w sumie to dalej nie puszcza, tzn co 3h ją łapie może antybiotyk pomoże tak więc znów bez alko.....żebym chociaż temat miał Szybkiego powrotu córci do zdrowia życzę Miszka
oprych Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema alkony jak to zwykle bywa nikogo nima Miszka zdrowie dla małej wytłumaczy mi ktoś co to jest z tym banowaniem forumowiczów na moje oko powinno być tak jak się kogoś banuje na zawsze to powinno się usuwać wypowiedzi na forum czyli tematy i posty mam nadzieje że jakiś zielony to przeczyta chyba ze mi to wytłumaczycie ze jest inaczej
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) wytłumaczy mi ktoś co to jest z tym banowaniem forumowiczów na moje oko powinno być tak jak się kogoś banuje na zawsze to powinno się usuwać wypowiedzi na forum czyli tematy i posty mam nadzieje że jakiś zielony to przeczyta chyba ze mi to wytłumaczycie ze jest inaczej 1. łamanie regulaminu forum 2. wyzywanie, obrażanie moderatorów, zarządu klubu.... 3. grożenie pobiciem... dodać coś jeszcze ? Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez stanley
Multis Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zdrowie panowie. Miszka. Nie przejmuj sie,,, wyrosniez tego. Pozatym zmień lekarza.. Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema alkony jak to zwykle bywa nikogo nima Miszka zdrowie dla małej wytłumaczy mi ktoś co to jest z tym banowaniem forumowiczów na moje oko powinno być tak jak się kogoś banuje na zawsze to powinno się usuwać wypowiedzi na forum czyli tematy i posty mam nadzieje że jakiś zielony to przeczyta chyba ze mi to wytłumaczycie ze jest inaczej Dobrze ,że posty tych ludzi zostają.Czasami to chodzące encyklopedie .
oprych Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema alkony jak to zwykle bywa nikogo nima Miszka zdrowie dla małej wytłumaczy mi ktoś co to jest z tym banowaniem forumowiczów na moje oko powinno być tak jak się kogoś banuje na zawsze to powinno się usuwać wypowiedzi na forum czyli tematy i posty mam nadzieje że jakiś zielony to przeczyta chyba ze mi to wytłumaczycie ze jest inaczej Dobrze ,że posty tych ludzi zostają.Czasami to chodzące encyklopedie . i własnie o to chodzi a jak juz wyrzucają kogoś to niech usuną te tematy i posty tą całą encyklopedie po co zerują na wiedzy i pracy innych
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema z wieczora Jak już Soprano zacząłeś to... dzieje się tu dzieje dziwnego... Multis? Jak tam z tą baterią?
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema alkony jak to zwykle bywa nikogo nima Miszka zdrowie dla małej wytłumaczy mi ktoś co to jest z tym banowaniem forumowiczów na moje oko powinno być tak jak się kogoś banuje na zawsze to powinno się usuwać wypowiedzi na forum czyli tematy i posty mam nadzieje że jakiś zielony to przeczyta chyba ze mi to wytłumaczycie ze jest inaczej Dobrze ,że posty tych ludzi zostają.Czasami to chodzące encyklopedie . i własnie o to chodzi a jak juz wyrzucają kogoś to niech usuną te tematy i posty tą całą encyklopedie po co zerują na wiedzy i pracy innychBo my też żerujemy
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 psyt i spać może gardło jutro przestanie boleć
Rekomendowane odpowiedzi