stanley Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Panowie orientuje się ktoś gdzie można felgi naprostować? w Mysłowicach np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A coś blizej tzn adres masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Do Pajdy dzwoń bo on tam robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A coś blizej tzn adres masz? ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamien sie na dzień to pogadamy.Co do warsztatu Auto Danecki Piekary Śląskie. Danecki odwiedzony i chłop przynajmniej rozumie co jest na rzeczy, a nie szuka problemów we mnie:) Ale żeby było ciekawiej to orzekł że moje Audi to ciężki przypadek i nie podejmie się naprawy [emoji31] Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamien sie na dzień to pogadamy.Co do warsztatu Auto Danecki Piekary Śląskie. Danecki odwiedzony i chłop przynajmniej rozumie co jest na rzeczy, a nie szuka problemów we mnie:) Ale żeby było ciekawiej to orzekł że moje Audi to ciężki przypadek i nie podejmie się naprawy [emoji31] Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Wrzuciłeś pod mache 2,5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A tak na serio to srogo jak Danecki się nie podjął roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A tak na serio to srogo jak Danecki się nie podjął roboty... Dlatego szukam dalej lebskiego machera Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A tak na serio to srogo jak Danecki się nie podjął roboty... Dlatego szukam dalej lebskiego macheraWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka poszło pw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ale żeby było ciekawiej to orzekł że moje Audi to ciężki przypadek i nie podejmie się naprawy To grubo to co go boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamien sie na dzień to pogadamy.Co do warsztatu Auto Danecki Piekary Śląskie. Danecki odwiedzony i chłop przynajmniej rozumie co jest na rzeczy, a nie szuka problemów we mnie:) Ale żeby było ciekawiej to orzekł że moje Audi to ciężki przypadek i nie podejmie się naprawy [emoji31] Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka jakaś diagnoza ? to co nawet kapy Ci nie zrobi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Turzol kiedy się zamieniamy? [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Pajda nie wiesz w czym rzecz bo nie jezdzisz tym autem, proste. Wczoraj jechalem jako pasażer Paskiem B6 z najsłabszym 1.9tdi 105kucy i byłem w szoku jaka kultura pracy w porównaniu do mojej padaki. W środku cisza jak makiem zasial a ja muszę radio podglasniac żeby nie słuchać tego tluczenia. Chyba mi nie powiesz że to normalne Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Zamien sie na dzień to pogadamy.Co do warsztatu Auto Danecki Piekary Śląskie. Danecki odwiedzony i chłop przynajmniej rozumie co jest na rzeczy, a nie szuka problemów we mnie:) Ale żeby było ciekawiej to orzekł że moje Audi to ciężki przypadek i nie podejmie się naprawy [emoji31] Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka jakaś diagnoza ? to co nawet kapy Ci nie zrobi ? Wg niego popychacze nie napelniaja się olejem i cos zyebane z mocowaniem wtryskow. Poza tym brakuje mi jakiś wygluszen czy zaślepek w grodzi lub podszybiu bo w środku jest hałas jak skurwesyn. Tutaj się zgodze bo jak jadę więcej jak pake to na laczeniu deski i szyby czuć jak fest wieje. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 sprzedać ! stanley jakie są te silniki 1,4 TSI 125 KM ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) sprzedać ! w życiu Yebne swapa i będzie ze mną do konca moich dni 1.4TSI to padaka nad padakami - zapytaj mechów z ASO ile dziennie tego przerabiają Edytowane 2 Marca 2016 przez turzol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Do Pajdy dzwoń bo on tam robił ja ? Panowie ....... Temat ograny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 http://otomoto.pl/oferta/skoda-rapid-1-4-tdi-90-km-style-xenon-bolero-pakiet-dynamic-wyprzedaz-ID6y8RyN.html#f766bc9fe0 http://otomoto.pl/oferta/skoda-rapid-skoda-rapid-elegance-1-4-tsi-dsg-122km-ID6yhs4x.html#5096b2c6f7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 sprzedać !w życiu Yebne swapa i będzie ze mną do konca moich dni 1.4TSI to padaka nad padakami - zapytaj mechów z ASO ile dziennie tego przerabiają Turzol przywies furę do mnie w przyszłym tygodniu zobaczę co da się zrobić z silnikiem jak chcesz oczywiście naciepane z GT-I9195 Nie obiecam ze coś wymysłe ale zerknąć mogę naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi